reklama

Wrześniowe mamy 2015

Na zaparcia tez wystarczy jesc jabłka czy sliwki, właśnie zjadłam te owoce z synem jako kolacje ;) dużo rzeczy pomaga a może kefir, maślanka? Próbowałyście albo zwyczajnie kapusta kiszona ( mnie pedzie tak, ze z kibla wstac nie moge) ogorki kwaszone i wode z ogorkow to wszytko rozluznia stolec, jogurty naturakne priobotyczne reguluja orace jelit, zobaczyc co na was działać i stosować, ja osobiscie bym sie nie orzemogla na te mieszanki z siemia lnianego itp, na samą myśl mi zle ;)

reklama
witam się wieczorem bo miałam aktywny dzień..
wywiało mnie na dworze na wszystkie strony i teraz piję wodę z cytryną. coś mnie ciągnie do kwaśnego.. odliczam dni do prenatalnych, nie mogę się doczekać aż zobaczę dzidzię i się dowiem czy wszystko ok!

Minazaparcia marchew pomaga. W ciazy na szczescie niemam. Tylko te gazy.Niewiem co gorsze.

Niewiecie czy na genetyczne badania musze byc na czczo ? Jutro mam a zapomnialam zadzwonic zapytac.

na zaparcia tez jest napicie sie jednej lyzki stolowej oleju i popicie tego duza iloscia wody ale to jest dobre raz na jakis czas a my sie z tym problemem zmagamy na codzien

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizytkę, nie trzeba być na czczo :)
A odnośnie zaparć polecam łyżkę oleju lnianego, nie dość, że zdrowy to jeszcze pomoże, mnie po łyżce tranu czyści hehe.
A apropos alergii to mam lekką na roztocza iw lecie ok lipca się duszę i wiecznie z zatkanym kinolem...
Ściskam i miłego dnia

3mam kciuki! J dzisiaj na badaniach mrwi i moczu. Odjechalam tam, babka w ostatniej chwili mnie polozyla i mi pomogla bo bym klapla na ziemie. A kolejka gaka do labolatorium ze stojac mi sie juz zle robilo.

reklama
Trzymam kciuki za wizyty! i czekamy na wieści
U nas ok, mały rośnie, miałam podejrzenie wypływania wód ale zrobili badania i niby ok mam obserwować.
Miłego dnia :) ja właśnie pije kawkę i zagryzam czekoladą z linda z truskawkami ale pyszneeee

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry