Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
witam ja juz po prenetalnych i jest wszystko ok malenswo rosnie jak na drozdzacg fikolki robi ale niestety nie chcialo sie pokazac i nie wiem jeszcze jak plec ale to malo wazne najwazniejsze ze drowo sie rozwija a jesli chodzi o wyniki morfologii i moczu to mam lepsze niz robilam na poczatku
ja mialam usg genetyczne a na to wlasnie mowia prenetalne tylko ze ja nie mialam z krwiczesc.
Wczoraj bylam na genetycznym badaniu. wynik za ponad miesiac.
Agusiaczek ja nie mialam prenatalnych. Mialam badania genetyczne.
pogoda sie u nas popsula, wczoraj bylo tak zimno ze wychodzić mi sie nie chcialo.
co do wielkosci brzucha. Moj widac ze to ciązowy od ok 9 tc. obecnie jak na 13 tc jest ogromny. ale ja w poprzednich ciązach mialam gigantyczny brzuch.. wiec chyba taka moja uroda. Ale jest jeden plus.. rozpinam kurtke i w kolejkach nie stoje, w mpk siedze![]()
mi jest wszystko jedno wazne zeby zdrowe bylo choc moja intuicja mowi mi ze dziewczynkaa ja wstałam nie dawno ;D spanie mam takie że śpie min 12h![]()
ja posprzątałam wczoraj, dzisiaj jedziemy do dziadków, dziadek 90te urodziny ma![]()
Nie wiedzą jeszcze że po raz 14 zostaną pradziadkami![]()
w poniedziałek będę robiła CRP ciekawe czy coś antybiotyk pomógł..
agusiaczek gratuluję udanej wizytki!najważniejsze że maleństwo zdrowe
a w ogóle masz tak że chciałabyś np chłopca czy dziewczynkę czy Ci to jedno ?
Tree15 u mnie nic nie widać, ale pewnie dlatego że siedzi pod tłuszczykiem
wczoraj sobie miałam zrobić zdjęcie ale już mi się nie chciało, może dzisiaj![]()
mi jest wszystko jedno wazne zeby zdrowe bylo choc moja intuicja mowi mi ze dziewczynka
ja mialam usg genetyczne a na to wlasnie mowia prenetalne tylko ze ja nie mialam z krwi