reklama

Wrześniowe mamy 2015

P.s. Ale mam ochotę na ogórki kiszone!!! Ostatnio non stop jadam ogórki kiszone, kapustę kiszoną, kapuśniak - wszystko co kwaśne.
Z Pierworodnym wcinałam słodycze bez opaniętania, czy to znaczy, że teraz dziewucha będzie???

tez non stop bym kwasne jadla. Ł narzeka ze niedlugo kwasic sie jakiejs nabawi bo ilez mozna. A mi nic innego tak nie smakuje.

Witam z rana.

reklama
Gosiamat- też teraz korzystam z oliwki. W pierwszej ciąży korzystałam z balsamu babydream, ale on pozostawia zapach na ubraniach, który mnie mega drażnił. 12,99 kosztuje, a jeśli ma się kartę rossnę, a już w ciąży można założyć, to jest taniej ;-)
A ja mam fazę na pomidory :-D okropnie mi smakują!

dzień dobry!
witam się z mdłościami :(
idę na badania krwi a potem na zajęcia na uczelnie..
może przeżyję
co do kwaśnego mówią że na chłopca a słodkie na dziewczynkę ale czy to ma znaczenie nie wiem.. ja raz jej kwaśne raz słodkie.
trzymam kciuki za dzisiejsze badanie.. ja mam jutro! w końcu!
miłego dnia :)

Pomidory i kapusta kiszona omomom :D Nigdy nie przepadałam teraz uwielbiam ! :D
Tak samo z lodami : zawsze czekoladowe ! Mój mąż za to śmietankowe, teraz oboje lubimy ten smak. Mówi, że krew jego syna/córki we mnie pływa i dlatego mi się smaki zmieniają.
Wracając do kapusty kupuje taką z beczki co by z kwasem była. Jeszcze nie zdążę dojechać do domku a kapusty już w woreczki nie ma :D
A później dziwota że brzusio się zaokrągla .. jak się je i je i je .. :)

Pozdrawiamy poranne ptaszki :)

Widzę kobitki, że każda ma apetyt na coś innego:D ja mam akurat apetyt na slodycze i owoce, a i soki wyciskane ;p wczoraj zjadłam gorzką czekoladę i na obiad mięso na ostro to pół dnia miałam już z głowy a rano wymiotowałam, dzidzia wybredna :) u mnie już widać brzuch, mąż zadowolony, że brzuch już widać. U mnie w otoczeniu panuje jakaś epidemia ;/ bardzo dużo osób ma przeziębienie i anginę a w rodzinie męża ospa panuje, siedzę tylko w domu i na spacery chodzę, nie ma co ryzykować.

witam się z rana:-)

pogoda piękna, od razu chce się coś robić, i nastrój lepszy...

co do laktatorów też miałam medelę mini electric, wytrzymała 2 moich dzieci, póżniej koleżankę i jej szwagierkę:-) ręczny nie zdał zupełnie egzaminu, tylko dłonie bolały...

Pysia powodzenia na badaniach!

Klaudixxon tez bym zmieniła, ale to moze też schodzić sam krem a nie skóra, jak ma za dużo warstw/ za grubą warstwę

Katarynka będzie dobrze, innej opcji nie ma

Pomidory i kapusta kiszona omomom :D Nigdy nie przepadałam teraz uwielbiam ! :D
Tak samo z lodami : zawsze czekoladowe ! Mój mąż za to śmietankowe, teraz oboje lubimy ten smak. Mówi, że krew jego syna/córki we mnie pływa i dlatego mi się smaki zmieniają.
Wracając do kapusty kupuje taką z beczki co by z kwasem była. Jeszcze nie zdążę dojechać do domku a kapusty już w woreczki nie ma :D
A później dziwota że brzusio się zaokrągla .. jak się je i je i je .. :)

Pozdrawiamy poranne ptaszki :)

eee kapustę i pomidory to akurat można jeść i się od tego nie zaokrągla, toż tam prawie kalorii nie ma:-) za to ogromne bogactwo witamin, szkoda tylko, ze tak ciężko zjadliwe pomidory dorwac, pare razy już sobie kupowałam, bo mam ochotę i za każdym razem nie były takie jak bym chciała... dobrze, ze lato idzie, jeszcze ze 2 miesiace i zaczną się dobrze owocki i warzywa:-)

Ja też non stop mogłabym jeść kapustę, ogórki kwaszone, kapuśniak, pomidorową, ogórkową i tak w kółko hihhi w sobotę pojechałam do sklepu kupiłam kapusty na kapuśniak i zanim dotarłam do domu to już pół woreczka zniknęło i robiłam kapuśniak na jedną miskę heheehe :P

Co do wyprawki to mi dała całą listę moja mama, to co jej się nie przydało wykreśliła albo coś dopisała :) ogólnie sporo tego jest, też Wam napisze jak ją gdzieś odnajdę :P Ja nie zostawię sobie wszystkiego na ostatnie dwa miesiące, wolę sobie rozłożyć i po trochu kupować. 23 idę do ginesa i chcę żeby mi zerknął czy tam nic nie urosło od ostatniego usg i czy na pewno będzie dziewuszka to zacznę już coś więcej kupować chociaż i tak już mam trochę ciuszków bo nie mogłam się powstrzymać :-D

Ogólnie się już lepiej czuję, mdłości minęły i trochę mniej mi się spać chce chociaż i tak już się przestawiłam i chodzę spać o 22:30-23:00 :-) brzuchol mi trochę urósł ale jakoś nie mam czasu zrobić zdjęcia i Wam się pokazać, obiecuję że zrobię to w tym tygodniu :-)

Trzymam kciuki za wizytki :)

Miłego dnia dziewczyny :*

reklama
Dziewczyny ja też mam mega ochotę na kwaśne :D dziś na obiad ogórkowa :D heheh - gosiunia jeśli potwierdzi Ci się córunio to i u mnie szansa na kobietkę :D
moja kuzynka która rodzi w lipcu od samego początku ciąży miała wielka ochotę na słodkie - wszyscy myśleli że będzie babka a tu ostatnio się chłop jajkami pochwalił :D
pytanko do mam dziewczynek lub tych które spodziewają się córeczek - jak u Was z cerą?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry