A tak zmieniając temat, co sądzicie o robieniu paznokci hybrydowych w naszym stanie? Czy opary nie zaszkodzą maleństwu?
ja bym się nie zdecydowała, ale ja przewrażliwiona jestem, włosów np też nie robię
pycia ja godziłam studia z dzieckiem bez problemu, tyle, ze syn z maja, a program studiów miałam bardzo luźny, zawsze może Ci pan tata diecię podwieżć na uczelnię, wskoczysz na pół godzinki na karmienie, pytanie też czy Ci uczelnia n ie pójdzie na rękę, ja w sumie chodziłam na wykłady jak chciałam, jak nie to załatwiałam sobie notatki, ćwiczenia miałam nieobowiązkowe, tylko na seminarium mgr w miarę chodziłam i też sobie mleko po toaletach odciagałam, żeby mi cycków nie rozsadziło:-) póżniej, jak wrócisz do pracy wcale nie będzie łatwiej i po całym tyg w złobku/pracy będziesz chciała mieć weekend dla dziecka
Teraz wszystko ok tylko to tsh i chcirlibysmy wyjechac w czerwcu na tydzień?!
myslę, ze bez problemu, ale nie rezerwowałabym teraz tylko takie last minute:-) ja chciałam na ferie dzieciaki na tydzień zabrac, ale nagle się okazało, ze nie powinnam siedziec czyli dłuższa droga odpada, dobrze, ze nic nie rezerwowałam
zimą nad morzem tez jest super, my byliśmy w styczniu temperatura -10 do -2, zero błota, tylko lód, brak problemów z parkowaniem nawet na helu, powietrze super i do tego pustki, sklepy pozamykane więc oszczędność na dooperelach ogromna, noclegi taniutkie, a jak już się nie dało wyjść to do trójmiasta jechaliśmy, np akwarium w gdyni super dla dzieciaczków