Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dobrze, że jesteście mojego zdania co do ospy. Martwię się tylko o męża na jego miejscu bym darowała sobie odwiedziny ale teściowa oczywiście, że ma ją odwiedzić przed świętami i koniec tematu. Ja to zamierzam jeszcze 2 tyg nie jeździć w samo centrum ospy i będe się tego trzymać,
kaha [/B]a to u Ciebie tak krótko pobierają? u mnie do 16 więc specjalnie siedzę poprzedniego dnia dłużej, cieszę się jak wstanę koło 9, dojadę na 10 bo już się cały tłum przewali i w miarę od razu wchodzę, mam nadzieję, że crp spada!
:-(
Dzis mija rok jak straciłam moje pierwsze maleństwo
I dziś tez byłam na wizycie u lekarza i maleństwo super fika sobie w brzuszku. Jestem taka szczęśliwa, że jest wszytko dobrze :-) moje Aniołki w niebie czuwają nad braciszkiem albo siostrzyczką:-)
tren zdrowiej szybko! to już tego logopedę "na dobre" skończyliscie? zazdroszczę, my ciągle jeszcze śmigamy i jeszcze sobie pośmigamy, na szczęście oboje są na tym samym etapie więc w domu mogą razem ćwiczyć