Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Heloł kobietki![]()
Tren my obecnie też szukamy autka, mamy picasso, mieliśmy mitsoubishi outlandera (niby wypas, ale jest za mały dla rodziny)......i teraz chyba zainwestujemy w renault espace grand...bo z niczym się nie mieścimy...
...
Jolka no to gratulacje! Też pamiętam jaka ulga nadchodzi po obronie!Witam się po weekendzie :-) Był dla mnie intensywny, bo w sobotę o 14 broniłam się, a o 16 miałam ślub kuzynki. Obroniłam się na 5 i cały stres mi zszedł :-).
Fajne te zakupy no i udało się z mieszkaniem, teraz będzie tylko lepiej!Zaglądam szybko do was zeby napisać ze u mnie k. Mieszkanie sprzedałam i kupiłam mieszkanie dla siebie i dzieci w Ostródzie blisko rodziców. Właśnie odebrałam klucze wystarczy pomalować i się wpradzać można. Nie wiecie jak sie cieszę.
Co do ruchów dziecka to ja pierwsze poczułam w 16 tyg.
Dzisiaj byłam taka zadowolona że się wszystko tak szybko udało załatwić że wybrałam się na pierwsze zajkupy dla maluszka. Zdjęcia dodam w zakupowym wątku.
Mój M też szuka dziury w całym a my przekornie mamy freelandera i rozglądamy się za mniejszym autem.... bo w kwocie jaką chcemy się zamknąć nie kupimy już takiego auta a zalezy nam na czymś młodym. Mój M. tak to znalazł by coś nawet w salonowym aucie bo ja kiedyś pracowałam na punkcie przeładunkowo-dystrybucyjnym i jak opowiadałam mojemu jakie cuda sie tam dzieją i jakie naprwy idą to teraz i w salonie właziłby pod auto i patrzył czujnikiem lakieruTez za takim sie rozglądamy.. ewentualnie renault espace ale ten z "okrąglym" tyłem, opel Zafira, Sharan.
dziś oglądalismy dwa kolejne... zabije kiedytś tego swojego chlopa.. no z nim szukac to mozna oszalec. w kazdym aucie coś nie tak... wiadomo.. jak olej cieknie lub progi cale zardzewiale to brac nie bede, albo pali tyle ze naszych wyplat nie starczy.. ale on wynajduje takie rzeczy robi z tego najwiekszy problem ze z takim podejsciem to tylko salonowe auto.. ale tez nie..bo za drogie bedzie.
bylam dziś u gina. Bobas nadal jeden. puls sprawdzala... był.. i umowila mnie na usg.. 4 maja.

Mocno mi ulżyło, jak się dowiedziałam na dzień dobry, że i tak mam zdane, bo 1/2 oceny, to średnia z 2-ch lat, 1/4 to praca, a 1/4 to egzamin, a skoro promotor i recenzent zaakceptowali pracę, to znaczy, że ocena na plus ;-) Tak więc nie taki straszny ten egzamin, jak go malują. Chyba najgorszy stres to na prawku miałam![]()