reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

Wrześniowe mamy 2015

Dziękuje dziewczyny uspokoilyscie mnie ;-) co do lekarza rodzinnego to nie mam go w swojej miejscowości tylko aż 70 km od miejsca zamieszkania. Jejkus dziewczyny teraz to już zacznie Nam wszystko boleć ;-)

gosiuniu: może cos z tymi zrostami jest, bo ja miałam wycinanego torbiela z prawej strony. I też odczuwam ból w tym miejscu.

reklama
pocieszę WAS też mnie boli brzuch i plecy.. masakra jakaś!
dzisiaj podpisaliśmy umowę, w sobote klucze:) w niedziele po farby. Myślę że trafiła się dobra okazja i super właściciel mieszkania, mam nadzieje ze problemów nie będzie. :):)

Hej dziewczyny :) kiedyś na samym początku tutaj pisałam, ale przez moje ciążowe samopoczucie odpuściłam. Teraz jest już lepiej więc jeżeli nie macie nic przeciwko to z chęcią dołączę do Was znowu :)
Aktualnie jestem w 20 tygodniu ciąży, najprawdopodobniej będzie syn :)

Hej :) a ja tak troche z innej beczki, wiem że wcześniej był już poruszany ten temat ale teraz to bym szukala chyba go ze dwa dni :p
Chodzi mi o poduszkę do spania (rogal) jakie polecacie ja zastanawiam sie nad ta : PODUSZKA CEBUSZKA CIĄŻA ROGAL 170cm NOWOŚĆ 2015 (5261180126) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. ma któraś z Was taka ? Czy polecacie jakąś inna ? Ta cebuszka jest wypełniona takimi malutkimi kuleczkami i nie wiem czy to będzie wygodne itp.
Nie wiem jak ta ale ja mam motherhood i baaardzo sobie chwalę, ale fakt trochę droższa. Nie zbija się i jest bardzo wygodana. szczególnie jak bolą plecy albo tak jak mnie biodra i spojenie łonowe jak pochodzę.

Co do pleców...to taki okres że powoli zaczynamy zmieniać postawę ciała i zaczyna bolec kregosłup. Jak bardzo boli i promieniuje na pośladek aż do nogi to niestety może być rwa kulszowa:no: A o bólach w brzuchu to słyszałam że czasem bolą właśnie zrosty po operacjach czy po cesarce.
Matosia zapraszamy ponownie.
Też wam tak piersi urosły? mi w 1 ciąży trochę się powiększyły ale teraz to juz sporo większe są a T. mówi ze to pewnie nie koniec. Ciekawe jak będą wyglądały jak wrócą do siebie:szok: chyba do pasa.

Dzejka mi cyce urosly z miseczki 70B do 85 DD.

Plecy tez mi bolą. i biodro. czasami chodzić nie dam rady, siedziec, lezec bo bobas uciska.

padam na pysk dziś. poł dnia w miescie.. oblazilam wszystkie ciuchlandy w okolicy.Z autobusu do domu ledwie juz sie toczylam. mialam ochote zawisnąć na Filipie i jakos go zmusić zeby mnie niosl do domu.

Dzejka mi tez moje małe piersi urosły... z miseczki 75a juz mam 80c... a już ten rozmiar maly... piersi i sutki mnie od początku ciąży bolą. Z kolejnych dolegliwości to zgaga... co doradzacie na zgage?

Matosia witamy po przerwie:-)

Na20talii my też planujemy iść do szkoły rodzenia.
Moje piersi też są większe, ale nie jakoś bardzo. Za to bolą bardzo i skutki są większe i strasznie wrażliwe.

Na zgage jak migdały nie pomogą to można kupić w aptece renne.

reklama
Mi piersi też urosły z A75 na C80 ale już widzę że będę musiała znowu kupić większy biustonosz, ale niech rosną rosną :p
A co do szkoły rodzenia też będę chodzić zaczynam pod koniec mają akurat remont zacznie się u mnie w domu to ja myk do mamy i będę mogła spokojnie sobie chodzić ;-)

Do góry