Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
takie kryterium było propozycją, jeśli ktoś ma mniej, a dużo osób ją kojarzy i osoba jest w porządku, to przecież nie ma problemu o dołożeniu do grupy. Kilka z Was myśli, że ma mniej postów, a okazje się, ze już dawno minęły magiczną 50
Póki co spisuje Wasze nicki i mam nadzieję, w tym tygodniu taki wątek powstanie.
Cześć dziewczyny, wasze rozmowy o zamknięciu wątku spowodowały, że i ja musze się ujawnić. Czytam was systematycznie. Też będę wrześniowa mamą - termin ma na 16. 09.2015 r. Jeszcze chyba nie do końca do mnie dociera, że jestem po raz drugi w ciąży. Mam już dobrze odchowanego synka.Mam nadzieję, ze do czasu zamknięcia wątku choć troszkę się poznamy. :-)
od poniedziałku mam też straszne boleści brzucha :-(nie wiem czy jest to spowodowane tym, że jestem szczupła i mi po prostu wszystko w środku rośnie czy raczej sprawami jelitowymi... Ale jak Was czytam to widze ze nie jestem sama i każdą z nas coś tam dotyka...