Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Wczoraj kupiłam krzaczki pomidorów na bazarkach i posadziłam, poszły na balkon ciekawe czy coś z tego będzie bo pierwszy raz to robiłam, no i wysiałam jeszcze bazylie 

Dziewczyny które będą rodzić w Warszawie. Jaki szpital wybieracie ? Ja miałam rodzić w Kielcach ale jak zobaczyłam porodówkę to się trochę przeraziłam. W całym szpitalu jest tylko jedna osobna sala do porodów rodzinnych a jak będzie zajęta to jest sala z trzema łóżkami przegrodzonymi ściankami i jak np jakaś Pani nie zgodzi się na obecność mojego M to wtedy on musi wyjść i zostaję sama i trochę się tym załamałam, myślałam że w tych czasach nie ma już czegoś takiego... I jak mi się uda to chciałabym rodzić w Warszawie i myślałam o szpitalu na Inflanckiej co myślicie ? I jeszcze jedno pytanko bo patrzyłam sobie opłacenie położnej i tam kosztuję to 1500zł czy to normalne że tak dużo ?
u nas położna 500 zł, ale ja nie opłacałam i nie będę opłacać, jestem zdania jak TRen, mi żaden klient nie płaci dodatkowo za pracę, mam wypłatę i koniec kropka. Zdjęcia tej porodówki też mnie przerażają. Nie wiem, jak wyglądał mój szpital przed remontem, ale teraz wygląda jak przedszkole, nawet kwiatki i ptaszki są na ścianach i kolory zajebiste ;-)