Hej kochane,
odebrałam wyniki z laboratorium, cholera morfo mi spadła, hemoglobina jest na 10,1 martwię się trochę, a biorę żelazo, a mimo wszystko zapierdziela w dół, nie chcę zastrzyków

ratunkuuuuuu

to ona tak ze mnie wyżera to żelazo
Ogólnie siły mam, nie mam na co narzekać, zaraz się biorę za knedle, potem odbiorę dzieciory z pkola, a potem chyba wspólny basen oczywiście

ściskam i całuję...Jeszcze tydzień i buba donoszona, ale tak koło 20tego zaczynam biegać po schodach
Dżejko no właśnie mąż wyhaczył fajne promocje na travelist w hotelu Wodnik, zatem tam urzędowaliśmy, a w zasadzie tylko spaliśmy bo zwiedzaliśmy okolice, Giganty mocy, koniki, kopalnie

Ale ten solpark wydaje się być super
Kołtunek jeszcze troszeńkę i możesz rodzić
Jolka ja za żadne skarby nie chcę znieczulenia, ból wydziela we mnie adrenalinę, która daje mi siłę do dzialania, owszem jest kryzys przy 8 cm, że umieram i nie dam rady

, ale znam siebie i muszę dać radę. Ważne, aby kobiety miały prawo wyboru, te, które chcą rodzić ze znieczuleniem niech krzyczą przy wejściu na porodówkę, że ma się zjawić anestezjolog bo trzeba cewnik założyć, a jego nie zakłada się w ostatniej fazie.
Atagaa no ja też zamierzam w końcu spakować dziada, ale strasznie mi się nie chce

bardziej mąż naciska, żebym się ogarnęła

Klaudixxon ja tak wieczorem mam, że miejsca nie mogę znaleźć, a wczoraj się wzięłam za porządki

lało się ze mnie

:d
Tren no ja też spacerują po nocach

a najlepsze jest to, że w nocy mnie też sraczka dopada

to sobie wyobraź

Codziennie muszę siedzieć po nocach, przez sen na klozecie bo mi się organizm już trochę oczyszcza

Ewcia no ósmy to jest taki kryzys jak przy porodzie

wydaje się nam, że już gorzej być nie może

a do końca jeszcze trochę

Też mam zamiar wykorzystywać moich łobuzów, a to pieluchę podać, a to popilnować zobaczymy jak wyjdzie
Pycia super, że wyniki w normie, urlop Ci się należy dodatkowo i niczego
Ci nie blokuje, mam koleżanki, które po L4 wybierały zaległe urlopy nawet 5 tygodni
Kaha91 zazdroszczę tego spania jak dziecko, ja w nocy przy zmianie pozycji muszę się nastarać no i kursy do toalety, ale moze dlatego, że dużo piję przed snem bo mi gorąco i duszno

Doris82 ja wczoraj odkurzyłam, a dzisiaj dokańczam mycie podłóg bo już nie dałam rady