EvEva
Fanka BB :)
GratulujęCześć dziewczyny, witam się i chwalę: wczoraj zrobiłam pozytywny test) Nie chce na razie przedwcześnie się cieszyć, ale aplikacja wyznaczyła termin porodu na 12 września! Dodam,ze mam na stanie siedmiolatkę z 14 września
![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulujęCześć dziewczyny, witam się i chwalę: wczoraj zrobiłam pozytywny test) Nie chce na razie przedwcześnie się cieszyć, ale aplikacja wyznaczyła termin porodu na 12 września! Dodam,ze mam na stanie siedmiolatkę z 14 września
![]()
dziękujęGratuluję![]()
Dentyści nie bardzo chcą wyrywać ósemki w ciąży.Dziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?
Nie ma innej opcjiWitam.
Mam jakies przeczucie ze i ja dołącze do was. Jak narazie robiłam dwa testy ale pokazały jasne cienie ciekawe jak to sie rozwinie. Mam juz dwuch synów 3 i 6 ( w lutym) lat. Narazie wstawiam te dwa testy z porównaniem od owulacyjnego (z cieniem)same ocencie czy mam zwidy czy jednak cos widac.
Zobacz załącznik 790248
Zobacz załącznik 790249
Nessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobietaNevka - plamienia ustały ?
Lola - No mnie też pobolewa cały czas ...czy siedzę czy leże. A jeszcze jak kichnę to normalnie jakby mi jajniki miało wysadzić. Kiedy na zwolnienie idziesz ?
Stukam się kawą z rana ...
Właśnie z tymi osemkami jest ogólnie kłopot bo nie każdy się podejmie nawet gdy nie jest się w ciąży ;( ja np.dostałam skierowanie do chirurga...przeżyłam koszmar nawet szfy miałam zakładane...i wiem,że w ciąży raczej nikt nie podejmuje się wyrywaniaDziewczyny a co do dentysty co myślicie o wyrwaniu zeba? Mam do wyrwania ósemke nie zdążyłam tego zrobić przed... jak myślicie? Będzie bezpiecznie?
Lola LolaNessi mnie raz boli, a raz wcale... A z tym l4 to jeszcze nie wiem... Jak się czuję dobrze to mówię sobię, że popracuję długo, a np wczoraj jak się czułam mało fajnie to żałowałam, że już nie jestem na zwolnieniu [emoji3] typowa kobieta
Syrop z cebuli jest pyszny- przynajmniej tak go zapamiętałam z dzieciństwa [emoji1]
![]()