Anonimowa19
Fanka BB :)
Ja to pewnie w szkole wzbudzę taką sensacje, że hoho [emoji33] Chociaz dla mnie najwazniejsze, ze moi rodzice wiedzą i mnie wspierają 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja miałam 22 lata jak młoda poszła do przedszkola na pierwszym zebraniu wybierali rade rodziców jak to zwykle bywa las rąk ;-) i nagle wychowawczyni mówi do mnie no pani Gabrysiu pani byla naszym przedszkolakiem wiec zapraszam. Patrzyli na mnie jak na patologieJa to pewnie w szkole wzbudzę taką sensacje, że hoho [emoji33] Chociaz dla mnie najwazniejsze, ze moi rodzice wiedzą i mnie wspierają
![]()
Ja miałam 22 lata jak młoda poszła do przedszkola na pierwszym zebraniu wybierali rade rodziców jak to zwykle bywa las rąk ;-) i nagle wychowawczyni mówi do mnie no pani Gabrysiu pani byla naszym przedszkolakiem wiec zapraszam. Patrzyli na mnie jak na patologie
Hahaha, uśmiałam sie[emoji23][emoji23][emoji23]
Marcii, witaj Kochana, gratuluje dwóch kreseczek i złotego strzału [emoji95]jest moc[emoji94]
Za chwilke większość dziewczyn ze staraczek 2017 tu bedzie[emoji173]️
Nevka, wszystko bedzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie!
Leeleeth, co z mężem? Złamana noga?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Noga złamana, podejrzewają przemieszczenie. Możliwe, że operacja będzie konieczna [emoji17]
Czekają na konsultacje ortopedy, swoją drogą od 15 tak czeka na diagnozę [emoji52]
![]()
W sumie to jeszcze 18Anonimowa ile Masz lat bo mi gdzieś umknelo
Leeleth wspolczucia dla meza
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom