reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
Cześć dziewczyny[emoji5] dzisiaj jeszcze nie zasnelam. Brzuch boli test powtorzylam przedwczoraj nadal bladziudka kreska. Pojutrze zrobię jeszcze jeden bo wreszcie miminie termin @[emoji5] Co do szczepień bo widziałam, że pisalyscie córka szczepiona według kalendarza oprócz mmr, ma uczulenie na białko jaja kurzego więc mamy spokój, i w 6 roku życia szczepienia też jeszcze nie dostała. Synek zaszczepiony tylko w szpitalu urodzony jako wcześniak w 35 tyg wyszła asymetria i wnm neurolog nie wyraziła zgody teraz będziemy mieć wizytę dopiero gdzieś maj, czerwiec ostatnia była na 1.5 roku odeszła nam rehabilitacja i została tylko terapia SI

Co to wnm?

w57v9jcg5391negk.png

Tak myslalam ze gdzies z US jestes, ja mieszkalam 13 lat w Chicago a tam zimy super ostre, tony sniegu ... tylko gor brak! Od 5 lat jestesmy w Europie gdzie malo sniegu ale za to gory za rogiem :) U nas -3C i juz zimno a kiedys -20/30 to byla norma. Dziewczyny trzymajcie sie cieplutko!

Ja nadal czekam na badanie bety w poniedzialek ale chyba jutro sprobuje sikacza.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Joanna, bo praktycznie każdy front z Colorado prędzej czy pozniej trafia do illinois [emoji6]
Jak to sie stało, ze wróciliście?
Boszzz, ja juz tyle lat tu a rozdarcie i tęsknota jak było, tak jest...

Joanna, bo praktycznie każdy front z Colorado prędzej czy pozniej trafia do illinois [emoji6]
Jak to sie stało, ze wróciliście?
Boszzz, ja juz tyle lat tu a rozdarcie i tęsknota jak było, tak jest...

Wrocilismy za moja praca, postawilismy wszystko na jedna karte. Synek moj mial 7 miesiecy jak sie przeprowadzilismy i teraz smialo moge powiedziec ze to byla najlepsza decyzja mimo tego ze tam jest wiekszosc przyjaciol i rodziny. Pod wzgledem spcjalnym Ameryka 100 lat za cywilizacja, jak slysze o L4 w czasie ciazy co jest norma w Europie to smiac mi sie chce bo ja jechalam prosto po 14 godzinnym dniu pracy prosto na porodowke. Dlatego w zyciu nie wroce chyba ze nie bede miala wyjscia.

A w Twoich rejonach kilka razy bylismy na nartach, przepieknie tam jest aczkolwiek teraz widze z okna Alpy i tez nie narzekam :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry