Olkaa93
Fanka BB :)
Ja też będę miała kolejną wizytę w połowie 8 tygMi tez lekarka wyznaczyła kolejna wizytę na 24.01 czyli 8t2d, ale w ten wtorek idę nadprogramowo, bo w październiku mi taki termin wizyty na nfz dali
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też będę miała kolejną wizytę w połowie 8 tygMi tez lekarka wyznaczyła kolejna wizytę na 24.01 czyli 8t2d, ale w ten wtorek idę nadprogramowo, bo w październiku mi taki termin wizyty na nfz dali
Cheebay ale kiedys w Pl macierzynski też był bardzo krótki, ja przy pierwszej córce wróciłam do pracy blyskawicznie i tego zaluje, odkąd urodził się syn ma teraz cztery to nie pracuje I dla mnie jest tak najlepiej widzę różnice W synu A córce jednak syna wychowuje wyłącznie po swojemu
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Cheebay w USA niby taki kraj do przodu ale pod tym względem do tylu.
ZOOska tak było. 3m były kiedyś.
Ja na reszcie zrobiłam suwak jestem z siebie dumna
Jeny ale mi się nie chce iść do pracy.
marcia331 a ty wolne czy jutro też do roboty ?
Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.Ja myślę czy lepiej iść do ginekologa pod koniec piątego czy pod koniec szóstego tygodnia ciąży jak myślicie?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Mnie ginekolog kiedyś powiedział tak ze jak się ma betę powyżej 1 tys to już widać serce. Nie wiem ile w tym prawdy ale pewnie wie co mówi.
Idź wtedy kiedy poczujesz ze chesz. Ja byłam w 5tc i był tylko pęcherzyk.
Hej dziewczynki. Ja wróciłam z pracy i powiedziałam mężowi. Nie skakał z radości, chyba był w szoku. Ale nie spodziewałam się wybuchu radości. Na szczęście po chwili dotarło to do niego i teraz jest już ok. Od razy stwierdził że trzeba pokoje na górze wykończyć i górna łazienkę z wanną bo przy maluchu sam prysznic to ciężko. No i zapytał oczywiście czy chociaż jest szansa na dziewczynke[emoji3] to mu powiedziałam że zawsze jest - 50% [emoji6]
Dziewczyny czy Wy też macie takie bóle podbrzusza?? Trochę mnie to martwi, bo nie pamiętam żeby mnie w poprzednich ciazach tak bolał. Teraz odkurzylam i umylam podłogę i ledwo żyję. Chyba muszę nospe łyknac. A jutro chyba sobie luteine kupię to chociaż będę trochę spokojniejsza. Przynajmniej mogę sobie receptę wypisać i nie muszę na gina czekać. No i witaminy muszę kupić i kwas foliowy.
U mnie dosyć dużo śluzu. No i piersi zrobiły się jakby pełniejsze. Idę się położyć
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
bedzie dobrze Kochana.. Nie ma co na zapas sie denerwowaćSerrio jutro moja chwila prawdy.