Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
U syna w klasie jest wszawica, myślicie,że mogę go w domu zostawić na parę dni ? Nie chcę by podłapał ...
A jak go potem usprawiedliwić ?No chyba lepiej żeby w domu posiedział.... nienawidzę paskudztwa!!!! Fuj!!!
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
A jak go potem usprawiedliwić ?
Najlepsze jest to, że dziecko z wszawicą może uczęszczać do szkoły.. W tamtym tygodniu było 3 dzieci ... teraz to aż się boję, dzisiaj go zostawiłam w domu ...Obawą o zainfekowanie wszawicą, oraz możliwe skutki uboczne!
//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png
Najlepsze jest to, że dziecko z wszawicą może uczęszczać do szkoły.. W tamtym tygodniu było 3 dzieci ... teraz to aż się boję, dzisiaj go zostawiłam w domu ...
Dokładnie, w czerwcu mnie to czeka
Kate ja też mam w pracy koleżankę która stara się od ponad roku, wiem że już faktycznie jej ciężko, ale jakoś nie zakładam że źle tą moją ciążę przyjmie (wie że w tamtym roku poroniłam), ale zobaczymy za ok. miesiącWiem że inne dziewczyny bardziej kibicują jej niż mi, bo ja już dziecko mam, no ale reakcja powinna być pozytywna.
A to jak jesteś pielęgniarką nie wybierasz się jeszcze na zwolnienie? Bo praca chyba jest bardzo ryzykowna![]()
A i czy któraś może mi polecić dobrego Gin na terenie Warszawy ?
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom