Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja jeszcze na wuzki nie patrze. Jak przyjdzie pora to bedziemy kupowac. Choc dziadziu sie zdeklarowal, ze kupi wnukowi pierwszy pojazd... [emoji6]Ja bebetto torino ale podoba mi sie tez quinny buzz 4 xtra Ale nie wydaje nie się odpowiedni dla dziecka no i podobają mi się jeszcze joolz day i stokke t cos tam ale te to juz po 5 tyś [emoji33]
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Nevka wspaniałe wieści !!! gratuluję!
justys0702 witaj w gronie wrześniówek !będzie dobrze zobaczysz kiedy masz następny termin wizyty?
zanim_zasne ja nie tyle co mam takiej objawy a czuje sie dokładnie na grypę i okropnie kaszle :/
CzarnaMadzia kiedy masz wizytę?
Ja już ubieram chce iść do domu nie chce być w pracy! nie lubie mojej pracy grrr
Haha a myślałam że tylko ja mam kopalnie węgla w nosieWitam nowe mamuśkiależ się gwarno robi
bardzo fajnie
Kochana, u mnie jest dzisiaj 6+3 i idę na 15:30 więc ci powiem na bieżąco
Ja nie kicham ale mam skrzepy krwi w nosie. W pierwszej ciąży też tak miałam. To mój objaw ciąży
Ja już śpięo niebo lepiej
![]()
Mam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozycDziewczynki od dwóch dni mnie mdli i co chwilę mi się zmieniają smaki. Jednego dnia wciągam sledzie na potęgę, drugiego mdli mnie jak na nie patrzę. Mam ochotę na mielonego z indyka ale zobaczę w telewizji kotleta i zygac mi się chce...
Haha do czubkow niedługo pojadę![]()
Polecam Drewnice w ZąbkachMam to samo, to chyba mozemy sie razem na oddziale polozyc
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png