Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Bardzo mi przykro...CzarnaMadzia ja chciałam zawojowac świat. 2 kierunki, kariera naukowa, widzialam siebie na uczelni, jako doktora, badania publikacje. Zaszlam w ciążę, moj wtedy jeszcze nie maz[emoji16] szalal z radości. Ja nagle wpadlam w panike, przeciez nie pracujemy, nie chce przerywac studiów. Mimo wszystko pokazywalam jak ja to dam radę. Organizacja slubu, potem choroba teścia, ja trafiłam na podtrzymanie, ale i tak nie odpuacilam. Na zajeciach slyszalam komentarze starych profesorek, ze albo studiuje albo rzucam, bo jak się chce coś znaczyć to sie w ciaze nie zachodzi. Skurcze mialam na egzaminie a i tak poszlam jwsCze na jeden. Pp porodzie 5 dni następny egzamin. Maly nadwrazliwy, budził sie po 16 razy w nocy a ja jesCzcze dodatkowe prace bralam żeby pokazać ze moge. Pptwm doktorat. Moja mama miala pretensje że ona z malym siedzi a ja ciagl gdzieś, Jeszce mam balagan.i tak zaczela się depresja. I teraz pytam się, co ja z tego mialam... Malo czasu sla dziecka, zero dla siebie. Żadnej pracy stałej?, po wypadku nawet odszkodowania nie dostalam, żadnego l4. Poszlam do pracy niezwiązanej z doktoratem i mimo ze zarabiam mniej niz na zleceniach czuje sie bezpiecznie...
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Naczytałam się że bakterie albo wirusy bardzo szkodzą dziecku na wczesnym etapie ciąży i jestem załamana płakać mi sie chce, wręcz wściekła jestem ! dlaczego ja dlaczego musiałam być chora !!!!! ja nie chce stracić znowu tej ciąży !! płakać mi sie chce strasznie
Nic nie zaszkodzi dziecku, dziewczyno nie szaleje w tych internetach!Naczytałam się że bakterie albo wirusy bardzo szkodzą dziecku na wczesnym etapie ciąży i jestem załamana płakać mi sie chce, wręcz wściekła jestem ! dlaczego ja dlaczego musiałam być chora !!!!! ja nie chce stracić znowu tej ciąży !! płakać mi sie chce strasznie
CzarnaMadzia uwielbiam cie !:*:*:* pocieszylas mnie bardzo dziękuję :*Nic nie zaszkodzi dziecku, dziewczyno nie szaleje w tych internetach!
Jaka ta ciąża jest?
Silna! Jeszcze nie dawno tutaj wspominalas o giga becie
Myślisz ze skoro dziecko zeszło z chmurki i Ciebie wybrało na swoją mamę, teraz się podda?
I to przez jakoms bakterie?No way!
Tyle kobiet choruje w ciąży i rodza zdrowe dzieciNasze kobiece ciało tak dba o malenstwa ze nie da żadnemu wirusowi czy bakterii przejść do naszego ziemniaczka. Juz szybciej my padniemy trupem
![]()