reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Ja sobie syrop robiłam jak byłam chora w ciąży, zresztą do tej pory pije:)
Obierasz i kroisz imbir, cytryne wyparzasz i kroisz razem ze skórą. Wrzucasz do słoika. Zalewasz miodem. Wstawiasz do lodówki i możesz 3 razy dziennie po 2 łyżeczki popijać:)
Naturalny antybiotyk i lek na mdłości :)

reklama
Ja przed świętami brałam antybiotyk, bo okropne zapalenie gardła miałam, ale krzyczałam już w drzwiach że może jestem w ciąży i coś bezpiecznego proszę, ale musiałam bo ani pić ani jeść nie mogłam

Ech zmiana kodu na trzy z przodu :-(

Powodzenia wizytującum

Hej.
Ja dzis się lepiej czuje. Zażywam wit b6 dużo pije i jest ok. Co do depresji i problemów natury psychicznej mam dużo do powiedzenia. Od 6 roku zycia cierpię na emetofobie i nerwice lękowa. Gdy miałam 13 lat trafiłam do szpitala bo bałam się jeść ze cos mi zaszkodzi i zwymoituje i nie jadłam przez tydzień. Do tego gdy tylko robili mi się niedobrze odrazu poty kolatanie serca powiększone źrenice i zaniki pamięci przez okropny strach. Gdy spotkałam swojego obecnego męża miałam 17 lat on 28 i wszystkie leki się uspokoily. Czasem mam nawroty jak np dzieci maja rota wtedy pomaga mi mój mąż. No i teraz nie mogę patrzeć na jedzenie ale czuje wewnątrz taki spokoj ze te mdlosci są spowodowane tym ze rozwija się we mnie mala istotka.

Zobaczcie jak ja wyglądam masakra
1484129138-aaaaaa.jpeg

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Rozumiem Cię bo sama mam do siebie wielkie oczekiwania:))
Jestem ambitna i chce być w czymś najlepsza. Ciężko mi to połączyć z macierzyństwem bo przecież od 2.5 roku nie pracuje. Juz w ciąży musiałam zrezygnować z pracy a miałam umowę podpisywana co miesiąc przez agencję. Wygasła i siur.
Mam za to bardzo zaradnego i mądrego męża wiec z jednej pensji dobrze nam się żyje.
Czasami czuje ze stoję w miejscu.... ale wiesz co?
Nie znam innej mamy która by tyle wytrzymała w domu. Nie znam drugiej mamy która by własną karierę olala dla dobra dziecka. Nie znam drugiej mamy która wytrzymuje z dzieckiem cały dzień i nie wariuje.
I nie znam drugiego tak wspaniałego dziecka jak moje :)
Wiem ze to co robię teraz zaprocentuje na całe jego dorosle zycie.
A ja zdążę zarabiać miliony :)
Zresztą od października ode na drugi kierunek studiów wiec będę miała co robić ;)

Madzia mamy podobnie [emoji7]
Ja zrezygnowałam z pracy i pasji w jednym. Siedzę w domu z dziećmi bo to jest im teraz najpotrzebniejsze i nie jestem załamana. Od października nowe studia, takie jak wymarzyłam pr zawsze a jakoś nie po drodze było [emoji23]
I znajdę czas dla siebie i dla dzieci [emoji173]️

//www.suwaczki.com/tickers/w57v9jcgpllmm4ll.png

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry