Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Szanowne Panie.
Jestem studentką V roku Warszawskiego Uniwersytetu Medycznego, na kierunku Dietetyka.
W mojej pracy postanowiłam zająć się oceną sposobu żywienia i stanu wiedzy żywieniowej kobiet w ciąży. W związku z tym zwracam się z prośba o wypełnienie poniższej ankiety.
Ankieta jest w pełni anonimowa, a zebrane w niej informacje posłużą mi jedynie do napisania pracy magisterskiej.
Dziękuję https://www.webankieta.pl/ankieta/256260/ocena-sposobu-zywienia-i-stanu-wiedzy-zywieniowej-kobiet-ciezarnych.html
@Natuszka21 ja piję jedna dziennie rano z mlekiem, taka z ekspresu świeżo mielona . Zawsze piłam 3 więc odmówienie sobie tych dwóch dziennie to i tak dla mnie duże wyrzeczenie.
Orientujecie się jak jest z 500+ czy jak będę mieć od września drugie dziecko, a mamy niskie dochody to jest szansa na 1000 zł? Tak orientacyjnie pytam, znam póki co tylko prawa angielskie.
@Natuszka21 kawa z ekspresu zawiera dużo więcej kofeiny niż rozpuszczalna dlatego ja piję tylko jedna tutaj wrzucam Ci tabelke. Gdzieś czytałam że dzienna granica kofeiny w ciąży to 300mg.
Wreszcie doczekała się bety z poniedziałku, 1515,00 dzisiaj pobrałam kolejną, mam nadzieje, ze trochę szybciej ogarnąć ten wynik w laboratorium powiedziałam też szefowym, pogratulowały i powiedziały, że się cieszą. Z biura wyszłam czerwona jak burak ale już przynajmniej mam to za sobą, jeszcze czeka mnie wizyta 18.01. i mam nadzieję, że już coś będzie widać