gie_er
Fanka BB :)
Raczej ta lekarka jest dziwna no nic pozostaje czekać 16.01 idę na następne usg.To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Raczej ta lekarka jest dziwna no nic pozostaje czekać 16.01 idę na następne usg.To to cos na gorze pęcherzyka zoltkowego. Tak to nazwał wiec i ja tak mowie. Moze inni mówią cień zarodka![]()
Staram się naprawdę się staram myśleć pozytywnie ale nie jest łatwo. Wynik wry będę mieć do 2h wcześniej nie ma sensu bo jeśli w przyszły pt dalej będę mieć taki sam zarodek to mam powtórkę z rozrywki. Ale naprawdę się staram.Nimitii nie ma co sie poddawac, wszystko bedzie okto co bylo w poprzedniej ciazy trzeba odciac tlusta kreska i nie poddawac sie! Idz moze do innego gina na wczesniejsza kontrol
Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:Teraz spojrzałam na kartę informacyjną ze szpitala. Napisane jest tam tak : "Uwidoczniono pojedynczy pęcherzyk ciążowy GS 3mm i GA 4.0"
Leeleeth juz po wizycie ?
Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )Zaczynam się przez Ciebie denerwować ...proszę:
Zobacz załącznik 791219
Masz wczesną jeszcze ciążę, nie wymagaj błagam Cię niewiadomo czego ....
Pęcherzyk rośnie w NORMIE. Ja byłam w 5t1d i nie było nic widać oprócz pustego pęcherzyka! Więc proszę Cię nie wpadaj z paranoję z powodu wcześnie i w dodatku zrobionego przez partacza na szybko usg.
Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )
Będzie dobrze ....ciąża niestety nie przebiega w ekspresowym tempie, 4 tygodniowa ciąża to tak po prawdzie jest 2-tygodniowa. Więc cóż tu wymagać ..Masz ABSOLUTNA rację kochana okropnie panikuje :/ jeszcze mnie mąż zajebiście nakręca... . Ehh fajnie ze jesteście i mogę się wam wygadac nawet jeśli zaczynam was denerwować; )
Dziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90Zamknij sie w pokoju i nie sluchaj jego gadek..
Moj pierwszy pecherzyk z tej ciazy jak poszlam na drugie badanie mial tylko 2,8 mm.. I to byl chyba wlasnie 4 tydz... Don't worry bebe, wszystko bedzie dobrze i na litosc niekatuj sie zlymi myslami!!!