NeSSi
Moderatorka
Powinnaś w ćiry dostać za panikęDziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Powinnaś w ćiry dostać za panikęDziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90
Wiesz co masz pełne prawo mnie zlać; )Powinnaś w ćiry dostać za panikę![]()
Jakbym siebie czytała. Nie mam żadnych objawów i tez się martwię ale damy rade prawdaNimitii musi być tym razem dobrze!!! Trzymam kciuki.
Nevka super ze słyszałaś serduszko i że w końcu do domku.
Ja coś dzisiaj mam kiepski humor i jakaś zmęczona jestem. Ale poza tym to nie czuje się zbytnio w ciąży i też mnie to denerwuje. Myślałam czy by bety nie zrobić, ale jeden wynik mi przecież niewiele powie. Ważniejszy jest przyrost. A wizytę mam dopiero 19.01. Tylko że u mnie jeszcze wczesna ciąża to nie mam co się spieszyć. Może nawet za tydzień nie zobaczę serduszka. A ten czas tak wolno leci. Denerwuje się
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
Dziękuję idzie spać dzisiaj do mojej mamy hahah mam wynik bety 976.90

Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...Lola - nie ma się co za wczasu poddawać kochana ...załatw koniecznie wizytę u gina wcześniej ...
Lola kochana jak są objawy to jest dobrze znaczy ze beta rośnie. Nie martw się widzisz ja świrowałam od wczoraj i po co. Mnie też ten wariat zestresował w szpitalu. Może masz tak jak ja młodsza ciążęAj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Boję się iść do tego gin... I dlatego chyba tak zwlekam...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...
![]()
Ty mnie tu żaba się nie dołuj, ....bo razem rozbujałyśmy ten wątek i ma być dobrze ...Aj, już sama nie wiem... Najlepsze w tym wszystkim jest to, że ja wcale nie mam złego przeczucia... Mam objawy ciąży, od 4 dni mam nawet mdłości od 2/3 w nocy, a tam echo...
Boję się iść do tego gin... I dlatego chyba tak zwlekam...
Ale też przyjmuje do wiadomości, że może nic z tego nie być, żeby aż tak bardzo się nie rozczarować...
![]()