Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
W pierwszej ciąży zupełnie nic mi nie dolegało ... żałuję, że tej tak ''lajtowo'' nie przechodzęEmzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamieniaa tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki
![]()
Widzisz, brak apetytu tO tez oznakaEmzilka a ja w mojej 1 i 2 ciązy bym konia z kopytami zjadła a cycki miałam jak z kamieniaa tu totalny brak apetytu naprawdę tak jak uwielbiam słodkie tak mnie odrzuca. Nawet jeść nie chce. Heh jakie to dziwne jest, A cycki mnie nie bolą tylko sutki
![]()
Ja mam AleksandraJa mam 17 na 15.20.ale będę pewnie długo czekać n swoja kolej. Teraz jestem w 5tyg,bede wiec w 6.myslicie ze jest szansa na serducho?
Mamy w planach 4imiona,po dwa. Z czego wybrać ma nasze dziecko. Dziewczynka Iga Liwia, chlopiec Aleksander Mikołaj
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
Otóż to!Lola proszę Cię dziewczyno idź do innego lekarza!
Przyjmuje u was jakiś specjalista?
Powiem Ci na moim przykładzie jak to wczoraj wyglądalo z zarodkiem...
Wczoraj jak byłam u gina na początku było widać tylko wielki czarny pęcherzyk. Lekarz powiedział ze pewnie coś tam jest ale nie widzi. Kazał mi podłożyć pięści pod pupę i się trochę wygiac. Krecil, oglądał az w końcu zarodek się pokazał.
Gdyby nie chciał to by nie znalazł.
Dlatego mówię, idź do innego lekarza.