Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
Ja dziś na obiad zrobiłam racuchy z jabłkami, drugi raz w życiu ale wyszły super
A chwilę wcześniej zaliczyłam pierwszego ciążowego pawia, to chyba dlatego że wczoraj wcale mnie nie mdliło
A endokrynolog przepisał mi euthyrox 25, powiedział że raczej obstawia wzrost poziomu TSH po jakiejś infekcji ale zlecił badania i tak w sumie cała ta przyjemność kosztowała mnie łącznie 340 zł... Połowę z tego obstawiałam, więc cena mnie trochę powaliła. No ale trochę mnie przynajmniej uspokoił i na kolejną wizytę pójdę z ubezpieczenia w PZU, przynajmniej nie będę się stresować że coś zaniedbałam.
Nessi ja też teraz jestem taką "syfiarą" - nigdy nie narzekałam na jakaś mega super cerę, ale teraz tak mnie męczą zaskórniki że szok, najgorzej mnie na szyi wysypało
Dziś wyjeżdżam na narty do Francji na tydzień, niestety/stety nie będę mogła jeździć, ale wyjazd już dawno opłacony więc jechać trzeba. Wzięłam parę książek i będę się lenic ;-)
Trzymam kciuki za Was dziewczyny i wierzę ze wszytko będzie dobrze :-)