Millo
Fanka BB :)
Dziewczyny szukal i szukal i widzialam ten pecherzyk..pusty jak nic;( Drzewiecki czy jakos tak
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Serrio Millo dokładnie mnie tak samo powiedział ! Ze ciąża jest młodsza. Kochanie a może sprubować w poniedziałek u Pabiana co? On ciebie przyjmie na 100%mam do niego numer bezpośrednio mogę ci podać.Ja mam dzis 6t5d wedlug om. Owulacje mialam 12 grudnia a 9 dni po mialam pozytywny test wiec ciaza nie moze byc mlodsza jak on mowil ze owulacja pozniej mogla byc;(( dlaczego ;(((((
A pecherzyk ocenil na jaki wiek?Dziewczyny szukal i szukal i widzialam ten pecherzyk..pusty jak nic;( Drzewiecki czy jakos tak
Chcesz się spotkać na mieście i pocieszyć cie ? Jakbyś chciała daj znać. Ale dobrze robisz. Mówię ci ze oni ten sprzęt mają wadliwy! Mnie na początku w ogóle nie znalazł pęcherzyka [emoji34] tak mnie nastraszył potem grrr.Nimitii pojde w pon i srode na bete a w piatek do Maksym
Chyba go kojarzę. Naprawdę wes ich olej konwały kurde tylko nas straszą! Zrób betę tak jak mówisz i idź do Maksym. A teraz wdech i wydech jesteśmy z tobą.Nimitii dziekuje ale jestem cala zaryczana.a maz na weekend z dele wrocil. Drzewiecki?Drzewowski?jakos tak