NeSSi
Moderatorka
Owulację jest w stanie potwierdzić tylko usg, i to nie zawsze ...Nessi 28 listopad a robilam testy owulacyjne i 12 byla owulacja potwierdzona temperatura a po 9 dniach pozytyw;(
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Owulację jest w stanie potwierdzić tylko usg, i to nie zawsze ...Nessi 28 listopad a robilam testy owulacyjne i 12 byla owulacja potwierdzona temperatura a po 9 dniach pozytyw;(
No to dziewczyno, co przeżywasz na zaś? Ciąża może być młodsza pomimo pozytywnego testu po 9 dniach ... bo nie wiemy ile trwało zagnieżdżenie ...u jednych będzie to 5 dnia u innych później ...a potem - każdy 1 dzień różnicy oznacza młodszą ciążą....a nie ukrywajmy, ona nie rośnie milimetr na sekundę tylko milimetr dziennie ... wiele kobiet nie widziało zarodka na usg nawet jak miał 8mm ! To zależy od sprzętu, precyzji lekarza ...
Millo bo pojadę na Waryński i ci w tyłek natrzaskam nic nie jest stracone dopuki ci drugi ginekolog nie powie i to taki który ma dobry sprzęt a nie ledwo działający na węgiel aparat USG !Ale po 12 grudnia juz mialam sluz nieplodny no i 9 dnia pozytywny test ciazowy wiec nie mogla byc pozniej..nadzieja moja wlasnie umarla;(
Zresztą pamiętaj, że ciąża jest liczona 2 tygodnie wcześniej nim powstanie ...Jestescie Kochane!Ja jestem bardzo wrazliwa osoba i po prostu bardzo to przezywam