reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
reklama
a właśnie, dobry temat. Kiedy powiedziałyscie o ciąży najblizszym - rodzicom, rodzeństwie?
Ja bym chciała jeszcze chwilę nie mówic, ale impreza rodzinna w sobotę - duża uroczystość, beda dopytywać czemu toastu nie wznoszę... ehh...

U mnie wiedza tylko moi rodzice. Brat sie domysla, ale narazie nikomu nic nie mowimy. Troche sie zrazilismy do tego po poronieniu. Cala rodzina juz o tym wiedziala. Wiec teraz czekamy gdzies do 14tc.

f2w3yx8dv4ippex6.png

Ja jeszcze nie powiedziałam. Dopiero 10 lutego pojadę do domu postawię na stole tort z buciczkami niemowlęcymi i powiem...tarrrrrammmm [emoji4] Dziadki się ucieszą. A córką pod koniec tego miesiąca wezmę je nad morze i dam im maleńkie skarpetki.. oj będzie czule [emoji176]

Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom

Olkaaa powodzenia A co rodzice nie chcą?

Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
No właśnie to jest dość dziwna sytuacja bo mam już 23 lata stałą umowę i dobra pensje z chłopakiem jestem od 2 lat. Wprawdzie mieszkam z rodzicami , no ale w tej sytuacji przeprowadze się do chłopaka u niego jest dużo miejsca .Ale moja mama jest dość specyficzna osoba i napewno w pierwszym momencie będzie w szoku i obawiam się że powie mi coś co pójdzie mi w pięty:( zawsze miała wysokie wymagania wobec mnie a ja ciągle staje na głowie żeby tylko była zadowolona ze mnie . jest bardzo wybuchowa ale mam nadzieję że jak się z tym oswoi to będę mogła na nią liczyć bo bardzo mi na tym zależy. A o tatę się nie martwię on jest oaza spokoju

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry