Alcarin
Fanka BB :)
Zgadzam sięMagdalena ale nikt nie pisze ze obowiazkowo, nie bedziesz miala ochoty to sie nie wpiszesz, wiekszosc jednak chce
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Zgadzam sięMagdalena ale nikt nie pisze ze obowiazkowo, nie bedziesz miala ochoty to sie nie wpiszesz, wiekszosc jednak chce
Ja się pocieszam, że to plamienie implantacyjne. Po poronieniu mam cykle 31 dni i tak naprawdę miesiączkę powinnam dostać dzisiaj albo jutro. Więc to pewnie nic strasznego. Jak już piszemy o wszystkim to zadam "głupie" pytanie. Jaki macie śluz?Mnie tam jest obojętne. [emoji4] Moze byc ale jak dziewczyny nie będą miały czasu ani głowy, żeby ją stworzyć, tez przezyje. [emoji14] Z doświadczenia wiem że przez te 9 miechów w których tutaj będziemy, połowa może się wykruszyc z różnych powodów, a nawet jeśli nie to w końcu wszystkie będziemy się pamiętać. [emoji4] Ale oczywiście jeśli tabelka powstanie, wpisze wszystkie swoje dane. [emoji6][emoji6]
A propos plamienia "kawa latte" było raz wczoraj i sie nie powtórzyło. [emoji3]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Alcarin ja wcale nie mam śluzuJa się pocieszam, że to plamienie implantacyjne. Po poronieniu mam cykle 31 dni i tak naprawdę miesiączkę powinnam dostać dzisiaj albo jutro. Więc to pewnie nic strasznego. Jak już piszemy o wszystkim to zadam "głupie" pytanie. Jaki macie śluz?

U mnie też biały rzadki budyńBiały budyń. [emoji4] Kawa Latte u mnie była w czasie owulacyjnym. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ech tam... to pewnie jak ze wszystkim - każda inaczej.Alcarin ja wcale nie mam śluzu![]()