Alcarin
Fanka BB :)
Nie martw się na zapas. Mi lekarz powiedział,że ważny jest przyrost po 48H.Moja beta z dzisiaj 114.1 martwie sie bo strasznie marna. Pokazuje ze niby 4 tydz a wedlug kalendarzyka powinnam konczyc jutro 5 tydz
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nie martw się na zapas. Mi lekarz powiedział,że ważny jest przyrost po 48H.Moja beta z dzisiaj 114.1 martwie sie bo strasznie marna. Pokazuje ze niby 4 tydz a wedlug kalendarzyka powinnam konczyc jutro 5 tydz

Lekarza mam od 15. To jest wedlug przyjscia. Jak to na nfz. Ale raczej bede 1 lub 2...Dziękuję [emoji4] 7 tydzień. Dokładnie jutro 6t3d, w poprzedniej ciąży właśnie w tym dniu poroniłam. Wiem, że to nie ma nic do rzeczy, ale jakoś dodatkowo mnie to nakręca.
Ja tak samo. I od kawy. Nawet na samą myśl mi niedobrze.
Na którą masz wizytę? Widzę, że o jeden dzień starszą masz ciążę niż ja [emoji4]
Napisane na D2303 w aplikacji Forum BabyBoom
Ja 25 dnia cyklu miałam 20,5 a 27 dnia 78,3. Niby też niska ale mieści się w tych "widełkach" na dany tydzień. Nie martwię się narazie bo i tak nic z tym nie zrobię.Alcarin mam niby przyrost w pon beta wyn 69.5 a dzis 114.1 tylko jakas niska bo jak czytam to wyzsze widzialam u dziewczyn
Mi lekarz kazał potwierdzić w ten sposób ciąże. No i chce mieć dwa wyniki przed wizytą.Ja nawet tej bety nie robie żeby sobie głowy wynikami nie orac. Po prostu boję się zrobić ze jak będzie beta nie taka jak powinna to się wykoncze czekając do wizyty
Matko wam też się tak chce spać ? To dla mnie nowość w żadnej ciąży nie byłam senna.
Leeleeth co u męża dobrze się czuje ?
CzarnaMadzia juz pi czy przed wizytą ?
Nessi co za radość !!! O matko podwoje gratulacje ! Rozumiem ze juz ci lepiej![]()
justys0702 dlaczego musiałaś iść do onkologia kochana ?