Millo
Fanka BB :)
Nessi dopiero doczytalam!Blizniaki♡ matko podwojne szczescie!ale slodko[emoji7][emoji7][emoji7]gratulacje jeszcze raz!!!!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No właśnie ja tak miałam w drugiej ciąży, miałam wilczy apetyt i mi dziewczyny powiedziały, że witamin mi brakuje i zaczęłam łykać falvit mama, i powiem Ci że tak mnie mdliło po nich, że je wywaliłam po 3 dniachMi lekarka powiedział, żebym na razie nie brała bo mogą nasilać mdłości.
A ja odwrotnie, mięcho i wędliny ammm, a słodkie blllehJa dziś serek włoski z pomidorem cebulką i vinegre..pychotka i osobno dla mojego z dodatkiem szyneczki bo u mnie totalnie bleee na mięso i wędliny
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
To ja słodkie jak najbardziejA ja odwrotnie, mięcho i wędliny ammm, a słodkie bllleh![]()
To będzie 5t2 d trochę wcześnie ...możnaby jeszcze z tydzień poczekać ...ja poszłam wcześniej i żałuję bo się potem 2 tygodnie denerwowałam czy się coś pojawi.Dzisiaj mój mąż mi oświadczył że ma zmiany w grafiku i nie może mnie zawieźć do gina w przyszły czwartek... a tam się z godzinę przez jakiś
To ja słodkie jak najbardziejhaha... będę się kulać
Dziewczyny za wcześnie ta wizyta na 26.01 nie? lepiej się próbować wcisnąć na 30 czy i tak kicha i tak... i serduszka nie będzie jeszcze widać...![]()