justys0702
Fanka BB :)
No wlasnie. Wiec jak widac nie jestem jedyna na swiecie[emoji4] a dzis masz ktory tydzien?Ja tez juz widzialam serduszko jak mialam 6+1 i 6+2 ale teraz mam obawy bo mialam pozniejsza owulacje..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No wlasnie. Wiec jak widac nie jestem jedyna na swiecie[emoji4] a dzis masz ktory tydzien?Ja tez juz widzialam serduszko jak mialam 6+1 i 6+2 ale teraz mam obawy bo mialam pozniejsza owulacje..
Madzia na pewno miała na myśli to,że nie każda w 5tc może zobaczyć serduszko...to nie zdarza się często,no i przyznam się,że przecież sama byłam zdziwionaJa nikogo do siebie nie porownuje. Mowie tylko jak bylo u mnie. Ja nie jestem jedyna na swiecie, ktora miala wczesniej owulacje. Wiec zejdz ze mnie, bo nic zlego nie napisalam.
![]()
Na nikogo nie wchodzę.Ja nikogo do siebie nie porownuje. Mowie tylko jak bylo u mnie. Ja nie jestem jedyna na swiecie, ktora miala wczesniej owulacje. Wiec zejdz ze mnie, bo nic zlego nie napisalam.
![]()
Koleżanka napisała o 6tc i 1d, a ty o 5 tc i 5d. A to jednak jest różnica.No wlasnie. Wiec jak widac nie jestem jedyna na swiecie[emoji4] a dzis masz ktory tydzien?
![]()
Ja sie nie obrazilam. Po to jest to forum, zeby sie wspierac dobrym slowem i taki mialam zamiar. Nic zlego nie mialam na mysli. A tym bardziej tego, zeby byla rozczarowana. Kazdy ma prawo napisac co kiedy mial i to co mysli. Wiec ja tylko wyrazilam swpje zdanie.Na nikogo nie wchodzę.
Po prostu chce chronić dziewczyny przed niepotrzebnym stresem.
Żeby potem nie było : " Bo w 5 tc ona widziała serduszko a ja nie, to pewnie koniec....".
Koleżanka napisała o 6tc i 1d, a ty o 5 tc i 5d. A to jednak jest różnica.
Kończę temat bo widzę ze nie lubisz dyskutować i się niepotrzebnie obrażasz.