NeSSi
Moderatorka
Nikt, nawet nie pomyślał o zwolnieniu ..dzisiaj wezmę na żądanie, a w poniedziałek zwrócę się do ginki.Nessi, bedzie wszystko dobrzemoze byl krwiaczek ktorego nikt nie widzial i poszlo?
dostalas zwolnienie?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Nikt, nawet nie pomyślał o zwolnieniu ..dzisiaj wezmę na żądanie, a w poniedziałek zwrócę się do ginki.Nessi, bedzie wszystko dobrzemoze byl krwiaczek ktorego nikt nie widzial i poszlo?
dostalas zwolnienie?
Koniecznie.. To moze gin w poniedzialek zbada Cie na swoim sprzeciwie i troche uspokoiNikt, nawet nie pomyślał o zwolnieniu ..dzisiaj wezmę na żądanie, a w poniedziałek zwrócę się do ginki.
Sama nie jestem zwolennikiem wstawianiem zdjęć testów, usg czy dzieci na fb. Na moim profilu jest tylko zdjęcie opaski na rączkę Gabrysia. Ale nigdy nie zrozumiem osób, które się wpierda**** w nie swoje sprawy. Jak moze Twoja teściowa zwracac Ci uwagę?Zosia ludzie rzadko coś dobrego mają do powiedzenia za to jak trzeba być wrednym wychodzi im to perfekcyjnie. Moi teściowie ani razu mnie nie zapytali jak się czuję kiedy w wieku 24 lat dowiedziałam się że mam zmiany przed nowotworowe w szyjce, ani jak wiedzieli ze się ponad rok o dziecko staramy, żadnego wsparcia, a teraz mój M wstawił na fb zdjęcie z USG nie byłam zachwycona bo wiadomo mimo wszystko ba tym etapie jeszcze nic nie jest pewne, ale wszystkich znajomych i rodzinę zostawił w Wielkopolsce, chciał żeby się dowiedzieli i tyle. Za to moja teściowa wczoraj zadzwoniła i z pretensjami jak cos takiego można publicznie pokazywać, co najmniej jakby to bylo zdjęcie mojej cipki a nie dziecka jej syna.
Ale 7 tyg wg owu zaczynasz? Bo ja dokladnie w ktorym dniu owu byla nie umiem teraz okreslic ale szacuje ze miedzy świetami a sylwestrem.Nie przejmuj sie. Ja ostatnia @ miałam 10.11 a owu dopiero 24.12. Wszystko sie totalnie przesunęło. Dzis zaczynam 7 tydzień [emoji4] i ciąża jest o miesiąc młodsza niż wynika z OM.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Trzymam mocno kciuki:* daj znac co ci lekarz powiedzial.. Ja mam 6+2.. Czyli jeden dzien roznicyZOOska ale małpy ! Ale ty się ciesz i pokazuj im jaka jesteś szczęśliwa niech mają pożywke!
Nessi dobrze robisz ze idziesz na L4 tak będzie lepiej.
Anik90 ja miałam tydzień temu tak w szpitalu ze mi gin powiedział ze ciąża jest o 1 tydzień młodsza. Dzisiaj idę do mojego gina niby mam 6t1d ale zobaczymy.
Luna powodzenia !