Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja biore femibion natal 1. Ale roznie lekarze zalecaja.Zastanawiam się, czy nie za mało kwasu foliowego łykam na dwie ciążę .. 1 tabl. foliku.
Nie ma kurde żadnego lekarza by spytać nawet, ...
Co to znaczy niejednoznacznie ?No a ktoś może mi wytłumaczyć czemu Mamaginekolog niejednoznacznie mówi o tym kwasie, ze jest lepszy? Nie zczailam...
Ola
Ale 7 tyg wg owu zaczynasz? Bo ja dokladnie w ktorym dniu owu byla nie umiem teraz okreslic ale szacuje ze miedzy świetami a sylwestrem.
Dziewczyny jak lekarz kazał brać dupka 3x1 to brać 3 na raz ? czy pojedynczo rano, w południe i wieczorem ?
Miodulka najważniejsze żeby nie kupować z wsypem styropianowym, bo jest strasznie niepraktycznydziewczyny, chciała bym kupic sobie poduszkę "rogala" , czy ktoras z was masz doswiadczenie w tej kwestii? sa rozne rodziaje - male , duze, srednie... nie wiem na co sie zdecydowac?
A co daje taka poduszka?dziewczyny, chciała bym kupic sobie poduszkę "rogala" , czy ktoras z was masz doswiadczenie w tej kwestii? sa rozne rodziaje - male , duze, srednie... nie wiem na co sie zdecydowac?