Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Ja biore femibion natal 1. Ale roznie lekarze zalecaja.Zastanawiam się, czy nie za mało kwasu foliowego łykam na dwie ciążę .. 1 tabl. foliku.
Nie ma kurde żadnego lekarza by spytać nawet, ...
Co to znaczy niejednoznacznie ?No a ktoś może mi wytłumaczyć czemu Mamaginekolog niejednoznacznie mówi o tym kwasie, ze jest lepszy? Nie zczailam...
Ola
Ale 7 tyg wg owu zaczynasz? Bo ja dokladnie w ktorym dniu owu byla nie umiem teraz okreslic ale szacuje ze miedzy świetami a sylwestrem.
Dziewczyny jak lekarz kazał brać dupka 3x1 to brać 3 na raz ? czy pojedynczo rano, w południe i wieczorem ?
Miodulka najważniejsze żeby nie kupować z wsypem styropianowym, bo jest strasznie niepraktycznydziewczyny, chciała bym kupic sobie poduszkę "rogala" , czy ktoras z was masz doswiadczenie w tej kwestii? sa rozne rodziaje - male , duze, srednie... nie wiem na co sie zdecydowac?
A co daje taka poduszka?dziewczyny, chciała bym kupic sobie poduszkę "rogala" , czy ktoras z was masz doswiadczenie w tej kwestii? sa rozne rodziaje - male , duze, srednie... nie wiem na co sie zdecydowac?