reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Bo stwierdziła ze ślub w wieku 21 lat To głupota ludzka...
Nie dość ze ona ma 10 wnuczac innych to ta wnuczke ma najwazniejsza.. cały pokój osobny zrobiła pod nią...

Dorcia my z mężem jesteśmy ogólnie 8 lat razem i tez nigdy na wakacjach nie byliśmy... bo on wcześniej w budowlance robił zero urlopu zero umowy w końcu się wkurzyłam i powiedziałam albo zmienisz prace albo kooniec. Załatwiam mu robotę na produkcji. I jest zadowolony. Problem w tym ze teściowa chce by on wrócił na budowlanke..

Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
A co jej przeszkadza, ze wzieliscie slub w wieku 21 lat? Powinna sie cieszyc, ze syn sie ozenil, zalozyl rodzine i jest za nia odpowiedzialny. A tym bardziej powinna sie cieszyc z tego, ze jestes w ciazy. Bo to jest jej wnuk. Najblizsza rodzina.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama
Nevka proszę Cię weź sie teraz w garść i walcz o swoje szczęście. Jak nie dla siebie to dla dziecka. Żeby miał normalna, kochająca rodzinę.
To się nie uda w domu teściowej...
Będziesz cierpiała z dzieckiem coraz bardziej aż w końcu znajdziesz się w takiej sytuacji i stanie psychicznym ze nie będziesz w stanie zrobić nawet kroku.
A mąż z teściowa będą nad Tobą stali i srali za przeproszeniem Ci na głowę.
I wtedy będzie dopiero kaplica.
Nie słuchaj co mówi teściowa, rób po swojemu.
Nie szukaj wymowek: że mieszkania są za drogie, że za daleko do pracy męża.
Po prostu poszukaj, sproboj i tyle.

Ohh teściowa się wkurzyła teraz... pies będzie spał na dole... mała biegła z zabawka a ten się rzucił na nią i ja ugryzł... no ale przecież wytłumaczenie męża będzie takie "no bo Martynka przyjeżdża To już psa ma nie być" ... to teściowa się teraz odezwała i powiedziała "no a ciekawe jak krzywdę zrobi wasze mu" ...

Ohh teściowa się wkurzyła teraz... pies będzie spał na dole... mała biegła z zabawka a ten się rzucił na nią i ja ugryzł... no ale przecież wytłumaczenie męża będzie takie "no bo Martynka przyjeżdża To już psa ma nie być" ... to teściowa się teraz odezwała i powiedziała "no a ciekawe jak krzywdę zrobi wasze mu" ...

Kochana Ty sie wykonczysz. Jestes na poczatku ciazy, a juz ledwo wytrztmujesz. Musisz cos z tym jak najszybciej zrobic. Bo najwazniejsza jestes teraz Ty i Twoje dziecko. I oboje potrzebujecie spokoju.

f2w3yx8d8eesu797.png

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry