becia84
Fanka BB :)
Byłam ale pod innym nickiem (rojku), bo swego czasu się zdenerwowałam na BB i usunęłam konto![]()
A to juz kojarzę [emoji3] Ale zbieg okoliczności [emoji3]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Byłam ale pod innym nickiem (rojku), bo swego czasu się zdenerwowałam na BB i usunęłam konto![]()
Kolejne potwierdzenie jaki to świat małyA to juz kojarzę [emoji3] Ale zbieg okoliczności [emoji3]
Mi lekarka powiedziała ze mogę no speSłuchajcie można brac NO SPE??
Anonimowa ja do TABELKI proponuje jeszcze liczbę I wiek posiadanych dzieci
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Można, lepiej wziąć niż cierpieć, maleństwo odczuwa złe samopoczucie mamySłuchajcie można brac NO SPE??
Anonimowa ja do TABELKI proponuje jeszcze liczbę I wiek posiadanych dzieci
No jasne, połóżmy się i nie ruszajmy, najlepiej nieoddychajmy, bo jesteśmy w ciąży [emoji1]Bo ja dzis wzielam a ktos do mnie że broń Boże nie wolno :/
Kolejne potwierdzenie jaki to świat małyBlondi ze zdjęcia w avatarku wtedy siedziała mi w brzuchu
Potem 2013 kolejna babeczka, a teraz wszyscy wróżą chłopaka, ale nie mam nic przeciw dziewczynce, tylko chłop będzie biedny
![]()
Ja biore no spe forte 3x dziennie z zalecenia lekarza... I nie ja pierwsza i nie ostatniaBo ja dzis wzielam a ktos do mnie że broń Boże nie wolno :/