Paulaq23
Fanka BB :)
Ja też kosmite!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja też kosmite!
Cholernie mi przykro......juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!
Bardzo mi przykro[emoji17]juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Bardzo mi przykrojuz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!