Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Podobno bolesne jak cholera te zastrzyki? Kiedyś chyba je robiłam bratu to wiłsię jak wąż z bólu [emoji21]Ja juz je biore.. Nie poszlam do innego, poprostu stwierdzilam ze lepiej brac skoro gin zalecila.. W aptece babka mi tez powiedziala ze lepiej brac skoro lekarz zalecil.. Ze to nie szkodzi dziecku.. A tez nie chcialam ich brac:/ ale co zrobisz..
Najpierw myslaly ze to dla brata corki a potem starsza powiedziala- dzidzius bedzie! a mlodsza- hurra,spelnilo sie moje marzenie! A teraz mloda chodzi i mnie po brzuchu glaska i mowi - Kocham cie dzidziusiu 

Bardzo mi przykro...juz teraz wiem ze to poronienie, skrzepy krwi, ogromna ilosc krwi i coraz mocniejszy bol podbrzusza. zegnam sie z Wami dziewczyny. Zycze duzo szczescia i rozwiazania szczesliwego we wrzesniu!
Jednak druga ciaza nie jest mi dana, mam jedno dziecko na ktorym musze sie calkowicie skoncentrowac!!!
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
My babciom i dziadkom powiemy jak będę po lekarzu. Na razie tylko test i beta HCG zrobione.
Co do moich dziewczyn, to twierdzą, że nie chcą braciszka, nad siostrą się zastanawiają
Cynka ile lat mają Twoje dziewczynki?