Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Hej, mam na imię Kasia i dołączam do Waszego forum wrześniowych mamostatnia @ miałam 8 grudnia, cykle mam dosyć niereguralne od 27 do 33 dni, na pierwszej wizycie byłam 13 stycznia. Na badaniu usg było wtedy widać 5 mm gs ,ale bez śladów zarodka. Pani dr powiedziała,że to za wcześniej i nie może nawet określić tygodnia ciąży. Stwierdziła,że mam przyjść za 3 tygodnie ,wtedy już będzie serduszko maluszka . A ja wybieram się do lekarza już w tym tygodniu , bo czuje się fatalnie
mam wszystkie możliwe objawy: mdłości, straszne migreny, zawroty głowy, jest mi ciągle zimno i nie wspomnę już o bólach w podbrzuszu
ja nie wiem czy to jest normalne, mieć tak wszystko na raz i to tak szybko -objawy zaczęły się 2 tygodnie temu. Nie jestem w stanie normalnie funkcjonować
czy Wy też tak macie? I te bóle podbrzusza jak na nadchodzącą @... w czwartek idę do gina, może on mnie uspokoi.
Współczuję Ci.. ja z moim Dziadkiem byłam bardzo zżyta. I też pamiętam, go ze szpitala. Lekarze kazali się z nim żegnać a on był z nami jeszcze przez pół roku.. Tak jakby chciał jeszcze z każdym porozmawiać i nadrobić stracony czas. Może Twój dziadek jest silniejszy niż się wydaje i zostanie jeszcze z Wami. Najważniejsze żeby nie był sam. Samotność jest najgorsza..Smutno mi w ten dzień dziadka, wczoraj mojego wzięli do szpitala lekarz kazał się pożegnać bo zdiagnozowali obrzęk płuc spowodowany niewydolnością serca, po badaniach zmienili diagnozę na zapalenie płuc, ale w wieku 86 lat to i tak nie dobrze. Dziś tylko na moment u niego bylam z maseczką na twarzy, ale wygląda bardzo źle nie może jeść ani pić bo się dusi :-(
Bardzo mi przykro... ja patrząc na swojego tatę też myślę czy za rok moje dziewczynki będą jeszcze miały dziadka... ból straszny.Smutno mi w ten dzień dziadka, wczoraj mojego wzięli do szpitala lekarz kazał się pożegnać bo zdiagnozowali obrzęk płuc spowodowany niewydolnością serca, po badaniach zmienili diagnozę na zapalenie płuc, ale w wieku 86 lat to i tak nie dobrze. Dziś tylko na moment u niego bylam z maseczką na twarzy, ale wygląda bardzo źle nie może jeść ani pić bo się dusi :-(