justys0702
Fanka BB :)
I to jest najgorsze. Bo chcialo by sie spac, a sie nie da. I w nocy nachodza rozne mysli do glowy.J
Ja tez niestety tak mam:-( jak mój M wstaje o 4:30 do pracy ja idę sikać i koniec :-(
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
I to jest najgorsze. Bo chcialo by sie spac, a sie nie da. I w nocy nachodza rozne mysli do glowy.J
Ja tez niestety tak mam:-( jak mój M wstaje o 4:30 do pracy ja idę sikać i koniec :-(
No wiesz?.. zobacz jaka jest produkcja na forum... ciężko nadążyć ...[emoji4]Widze ze nikt nie chce tu za bardzo ze mna pisac przykro...
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Moj też jutro na 7.30... i po spaniu......J
Kasia mam takie momenty ze mi b. Zimno zwłaszcza wieczorem kalortyfery gorace a ja narypałam dodatkowo mase pradu takim grzejniczkiem do pradu
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Ale ja wysyłałam i się nie dało...jeszcze raz..Dziewczyny chciałam tylko przypomniec o wysylaniu informacji do tabelki jesli któras tego nie zrobiła jeszcze
//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png
A nie mozesz isc na l4?Ja jutro wracam do pracy po chorobie strasznie mi się juz nie chce generalnie czułam od dawna ze się wypalam a teraz mam jeszcze większy powód żeby do pracy nie chodzić ale niestety będę musiała aż do końca czerwca (umowa).
Z synem było łatwiej.
Co do spania tez cierpię na ciążową bezsennośćmam tak w każdej ciąży.
A jeśli chodzi o temperaturę mnie jest wiecznie gorąco ale ja mam swoje kg wiec to tez pewnie robi swoje.
Idę spać życzę wam udanego wieczoru i jutrzejszego dnia :*
Nie mogę właśnie tzn inaczej owszem mogę niby w każdej chwili ale wtedy byłoby to dla mnie nie opłacalne bo byłabym liczona od najniższej stawki a ZUS bierze pod uwagę ostatnie 12 m. Więc żeby dostać na tyle żeby wyżywić za to rodzinę musze iść dopiero w czerwcu. I tak o to musze się męczyć w mojej pracy. Niestety prawdziwy firmę we dwie ja i szefowa wiec najgorsze prace spadają na mnie. Dlatego jest taka wściekła że jestem w ciąży bo wie że nie będzie jej łatwo mnie zastąpić.A nie mozesz isc na l4?
![]()