agunia2301
Fanka BB :)
No wlasnie pewnie jutro mi wszystko powie co i jak
)
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Rozumiem. No to troche szkoda tej kasy. Postaraj sie za bardzo nie przemeczac. Jakos wytrwasz do czerwcaNie mogę właśnie tzn inaczej owszem mogę niby w każdej chwili ale wtedy byłoby to dla mnie nie opłacalne bo byłabym liczona od najniższej stawki a ZUS bierze pod uwagę ostatnie 12 m. Więc żeby dostać na tyle żeby wyżywić za to rodzinę musze iść dopiero w czerwcu. I tak o to musze się męczyć w mojej pracy. Niestety prawdziwy firmę we dwie ja i szefowa wiec najgorsze prace spadają na mnie. Dlatego jest taka wściekła że jestem w ciąży bo wie że nie będzie jej łatwo mnie zastąpić.
Kochane jeśli chodzi o te 1000zl.przez rok to należy się osobie która nie pracuje i nie ma zasiłku dla bezrobotnych...tak samo wygląda sprawa z macierzyńskim wyplacanym przez ZUS jeśli dostaniesz mniej niż 1000 zł.to państwo musi Ci do tego tysiaka dopłacaćAnonimowa nie mogę wysłać więc napiszę tutaj. [emoji4] Jak możesz to sobie skopiuj gdzieś. [emoji4] Dziekuje. [emoji4]
Natuszka21, Natalia, 25, 14 wrzesień. [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja tez mam i przy każdej ciąży gin mówił żeby spać na brzuchu póki się da bo się tam dobrze wtedy ustawia.A czemu pomaga w tylozgieciu? Ja tez je mam
![]()
Kochana na tą chwilę nie bardzo na 100% wiem ale idę w tyg.do radcy prawnego więc dopytamTo nie wiedziałam Dorcia, możesz mi napisać na priv w wolnej chwili co trzeba zgłosić gdzie jakie papiery itd. Dziekuje Kochana.
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom