reklama

Wrześniowe mamy 2017

Czy jesteś za tym by zamknąć wątek wrześniówek ?

• Tak

Głosów: 22 50,0%
  • Nie

Głosów: 15 34,1%
  • Nie mam zdania.

Głosów: 7 15,9%

• Wszystkich głosujących
    44
  • Ankieta zamknięta .
Dziewczyny przepraszam, że juz wczoraj nie odpisywałam, ale spałam :D
anik90 u mnie w szkole jeszcze nikt nie wie oprócz jednej koleżanki z klasy, w sumie troche sie boje, bo mam straszną wychowawczynie, nienawidzi naszej klasy chyba z calego serca :/ Jak bede pisac mature to będę jakoś w 20 tygodniu, tak mysle, ze powiem w szkole gdzies kolo 12-13 moze :)

//www.suwaczki.com/tickers/p19ucsqvp80lxsdm.png

reklama
Bedzie dobrze;* nie zawsze musza byc objawy.. Czasem cala ciaze dobrze kobieta przechodzi.. Zobaczysz moze tak bedzie u Ciebie:)

Mam dokładnie to samo. potworny stres czy aby wszystko jest w porządku i ciąza prawidłowo się rozwija, bo nie moje objawy sa prawie zerowe. To moja pierwsza ciąża, więc pewnie trochę panikuję :) Przecież nie każda ma ksiązkowe objawy.

EvEva będzie serduszko :) ale rozumiem twoje obawy :) daj znać po wizycie :)

manki co ty mówisz? nie wiedziałam mi ginekolog zaleciła ten syrop pić :/

gie_er moje marzenie jest żeby sie nauczyć szyć na maszynie :) uważam to za niesamowitą umiejętność :) a ty umiesz?

JEAHAL ja również mam melony baa nawet arbuzy za cycki :/ a masz jakiś do karmienia który możesz polecić?

Anonimowa19 wiesz ja zawsze chciałam być młoda mamą :) uważam że to jest super, jasne ma swoje plusy i minusy ale jak wszystko. Ale niestety pierwszego syna urodziłam w wieku 27 l no a teraz stara dupa ze mnie :) masz preferencje co do płci ? a co do wychowawczyni niech sie goni!

ZOOska kiedy masz wizytę następną? 15.02?

Nimitii, gdzie tam stara dupa ty ty :no: Jak siądę to coś uszyję, ale zazwyczaj brak mi cierpliwości, żeby wykończyć jak należy, Jedyne co mi wychodzi to kominy, czapki smerfetki i jedna para getrów była fajna ;p

Ja mam wizyte o 16 wiec zobaczymy co mi powie:)))

Napisane na HUAWEI VNS-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Też mam dzisiaj wizytę o 15:10. Nie wiem czy cokolwiek będzie już w stanie stwierdzic :) Strasznie się denerwuje bo nie mam typowych objawów ciązowych. Czuje się zupełnie normalnie i gdyby nie test oraz podójnie robiona beta to pewnie bym sie nie domysliła, że to ciąza :)

Zosia ja mieszkam 35 km od miasta, zawoze na kilka dni syna do babci i ide na wizyte. Ja codziennie dojezdzam bo zaworze syna tam do szkoly potem wracam i znow jade takze ja codziennie robie po 140 km [emoji13] teraz ferie wiec troche odsapne.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry