Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przykro dziewczyny że są tacy dziadkowie którzy aż tak potrafią faworyzować jednego wnuka kosztem drugiego albo w ogóle się na dziecko wypiąć. Ja na szczęście mam wręcz odwrotnie, małą babcia i prababcia uwielbiają, zresztą dziadkowie tak samo
Cheebay coś mi się kojarzy że kiedyś pisałaś że wycinali Ci pęcherzyk żółciowy - ja też to miałam, prawie 2 lata temu i od tego czasu bardzo często mam problem z biegunkami, zwłaszcza rano albo jak zjem coś bardziej tłustego. Może u Ciebie to też ma związek? Ale nie zauważyłam by w ciąży się to nasiliło![]()
cheebay, to Cie wywialoJa w UK.
Dlugo juz tam jestes ?
Cheebay, na stale tam mieszkacie ?![]()
Ja po pierwszej ciąży i pobytach na patologii, gdzie stado studentów mi zaglądało do tyłka jakoś o dziwo przestałam się wstydzićJa też do wstydliwych nie należę, ale głupio mi było jak kiedyś na wizycie kilkunastu studentów stało wokół i brzydko komentowali, a lekarka nic...
No i pojechały zjebki na Panią doktor i resztę przyszłych doktorków, wywaliła taką mowę o etykę i kluturze, że pare lat później jeden z owych studentów zaczepił mnie w szpitalu i przypomniał ta scenę [emoji23][emoji23][emoji23]
![]()