justys0702
Fanka BB :)
Ja zazywam femibion natal 1Pisalyscie juz o tym ale nie pamietam. Mam kupic sobie witaminy zamiast kwasu foliowego. Ktore polecacie? Pisalyscie o jakis z DHA.
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Ja zazywam femibion natal 1Pisalyscie juz o tym ale nie pamietam. Mam kupic sobie witaminy zamiast kwasu foliowego. Ktore polecacie? Pisalyscie o jakis z DHA.
Dziewczyny moglibyście mi okreslic jak boli gdy mamy chory woreczek? Bo od jakiegos czasu pobolewa mnie prawa strona kolo pępka, czasem to taki rwacy, kolkowy ból i tez sie zastanawiam czy to nie woreczek... musze to zbadacJagus a Ty w ogole wiedziałaś, ze masz woreczek do wywalenia, planowana ta operacja była?
Bo ja sie tak z rok bujalam z jakimiś dolegliwościami brzuchowymi, aż jak mnie strzeliło to prosto na emergency, a tam stan przed erupcja [emoji15] bylam w ciężkim szoku
Wydaje mi sie, ze to tez zalezy od sprzetu jaki posiada lekarz. Jak ma dobry to mysle, ze wczesniej niz 12 tydzienOd którego tygodnia można robić usg przez brzusio a nie dowcipnie? Wizytę mam na 14 lutego i fajnie by było przedstawić tacie jego maleństwo w walentynki [emoji7]
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Dorcia no to jesteśmy w tym samym dniu ciążyDupeczki noc minęła spokojnienic nie bolało
czekam na wizytę która dopiero o 19.30...myślę,że go może trochę moja wina,że mnie tak boli bo ja lubię siedzieć na kanapie mając zawarte nogi...No i gniote brzuch i kręgosłup też nie odpoczywa...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dziewczyny moglibyście mi okreslic jak boli gdy mamy chory woreczek? Bo od jakiegos czasu pobolewa mnie prawa strona kolo pępka, czasem to taki rwacy, kolkowy ból i tez sie zastanawiam czy to nie woreczek... musze to zbadac
Ja też o żadna pomoc nie proszę. Jest trudniej ale moje dziecko jest wychowane przeze mnie. Słucha tylko mnie. I co najważniejsze jest wolne od wpływów rodzinki. Jestem z niego dumna bo jest grzeczny i stabilny emocjonalnie. Wiem ze to dzięki poczuciu bezpieczeństwaDla mnie to obojętneu mnie w rodzinie chcą chłopczyka bo moja mama ma wnuczke jedna w wieku już 17 lat i to koniec na wnukach
a mam czwórkę rodzeństwa
będę musiała szybko myśleć o drugim bo mioje dziecko skalecza...
tym rozpieszczaniem bo jestem najmłodsza w rodzeństwie
ale wole tak niż nie mieć żadnej pomocy... boje się tylko ze dziecko dostane tylko do karmienia
ale myślę że będzie dziewczynka
![]()
Jakie to przykre ze baby są takie perfidne i nieludzkie...Mi wczoraj w pracy liniowa powiedziała że jestem zielona i jak tak się źle czuje to będzie dziewczynka. Kurde jak widziała że tak "pięknie" wyglądam to mogła mi dać kogoś do pomocy a nie dobijać....
Masz w takim razie ode mnie karę i zabraniam Ci tak siedzieć!Dupeczki noc minęła spokojnienic nie bolało
czekam na wizytę która dopiero o 19.30...myślę,że go może trochę moja wina,że mnie tak boli bo ja lubię siedzieć na kanapie mając zawarte nogi...No i gniote brzuch i kręgosłup też nie odpoczywa...
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
i tak i nie, wiesz te wartości wskazują mniej więcej tydzień ciąży. Tzn powiem ci mój przykład beta z piątku 9 tyś i to wskazuje i 5 tydzień i 6 wiesz te wartości są takie rozbieżne. Ale to też zależy od laboratorium.Bylam zbadac bete, powiedzcie mi czy ona wyjaśni coś W mojej sytuacji? Wskaze czy ciaza jest młodsza niż powinna być?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie policja kryminalna [emoji173][emoji173][emoji173][emoji173]Masz w takim razie ode mnie karę i zabraniam Ci tak siedzieć!
Cipko niegrzeczna
Ile tu żon mundurowych!
A to wojsko, policja, straż czy specsluzby?![]()