Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kurcze powiem Ci ze nie wiemBylam zbadac bete, powiedzcie mi czy ona wyjaśni coś W mojej sytuacji? Wskaze czy ciaza jest młodsza niż powinna być?
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
marcia, wez sie w ogole nie przejmuj bo to szkoda nerwow[emoji35] potem jedna z druga I Tak beda jak na skrzydlach przybiegac do maluszka, zaloze sie..
Moi tesciowie juz nie zyja, a rodzice sa ponad 6tys km ode mnie takze mnie ten problem nie dotyczy, moi sie ucieszyli no bo dla czego nie prawda?[emoji6]
Moj problem jest taki, ze nie mam tu nikogo poza moja poki co 3osobowa familia I kilkorgiem przyjaciol. Mama ma przyjechac w okolice daty porodu ale zostanie max 3-4 tyg a potem trzeba bedzie sobie jakos radzic [emoji51]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Bylam zbadac bete, powiedzcie mi czy ona wyjaśni coś W mojej sytuacji? Wskaze czy ciaza jest młodsza niż powinna być?
Napisane na LG-H320 w aplikacji
Gdy np jestes w 7 tygodniu, a beta jak na ten tydzien jest za niska moze oznaczac to, że ciąża nie rozwija sie prawidlo.Kurcze powiem Ci ze nie wiem
Ja nigdy nie robiłam bety.
Z tego co czytałam z wynikiem dostajesz tabelkę i tam są widełki, jaką wartość odpowiada jakiemu tygodniowi.
Nie nerwy..pamiętaj że odbiera to wszystko fasolka... u mnie to samo..niby 7 tydz bo liczy się od ostatniej miesiaczki ale ja po miesiączce miałam robione drożność więc moja ciąża to pewnie jakieś 5+5 i też serduszka nie widziałam a wizyta 14.02Hm myślałam że może coś mi beta wyjasni a tu nerwy do pon
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom