ZOOska
Fanka BB :)
Wg om jestem W 7 A wg usg to dopiero początek szóstego co kompletnie nie jest zgodne z om
Napisane na LG-H320 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Mozliwe ze owulacje mialas pozniej.Wg om jestem W 7 A wg usg to dopiero początek szóstego co kompletnie nie jest zgodne z om
Kiedy bedziesz miala wynik bety?Hm myślałam że może coś mi beta wyjasni a tu nerwy do pon
Oj to długo musisz czekać na wizytę... ale jak już będzie wszystko u Ciebie widać..Nie nerwy..pamiętaj że odbiera to wszystko fasolka... u mnie to samo..niby 7 tydz bo liczy się od ostatniej miesiaczki ale ja po miesiączce miałam robione drożność więc moja ciąża to pewnie jakieś 5+5 i też serduszka nie widziałam a wizyta 14.02
Napisane na SM-A310F w aplikacji Forum BabyBoom
Pikolo ból dość wysoko po prawej stronie, baaaardzo boli, mi w żadnej pozycji nie przechodziło, kończyłam zwinięta w kłębek z łzami jak grochy. Jeszcze często towarzyszy temu gorzki posmak w ustach, szczególnie rano. Jak powiedziałam lekarce o objawach to od razu wiedziała o co chodzi, USG tylko potwierdziło.Dziewczyny moglibyście mi okreslic jak boli gdy mamy chory woreczek? Bo od jakiegos czasu pobolewa mnie prawa strona kolo pępka, czasem to taki rwacy, kolkowy ból i tez sie zastanawiam czy to nie woreczek... musze to zbadac
nie wiem jak twoje labolatorium ale przewaznie są normy.Hm myślałam że może coś mi beta wyjasni a tu nerwy do pon
Więc czekamy że spokojem i pełna harmonia... cisza i spokój...[emoji4]Oj to długo musisz czekać na wizytę... ale jak już będzie wszystko u Ciebie widać..ja mam następną 13.02
![]()
Ale tak będzie popatrz ja i ty okres 08.012 ten sam niby tydzień ciązy i dzień (już ci pisałam) i też nic n ie widziałam! nasze maluchy są młodsze mój na bank o tydzień