Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Makaron że szpinakiem i tuńczykiem...pycha....Jak temat jedzenia na tapecie, to jaki macie pomysl na szpinaktak za mna chodzi juz od tygodnia ale nie wiem co bym z niego chciala i maz ma problem [emoji14]
Aktualnie moj K poszedl po parowki-chyba 2 lata ich nie jadlam- i hot doga zapragnelam na dzis![]()
moze nalesniki z kurczakiem i szpinakiem w srodku?Jak temat jedzenia na tapecie, to jaki macie pomysl na szpinaktak za mna chodzi juz od tygodnia ale nie wiem co bym z niego chciala i maz ma problem
Aktualnie moj K poszedl po parowki-chyba 2 lata ich nie jadlam- i hot doga zapragnelam na dzis![]()
Jak temat jedzenia na tapecie, to jaki macie pomysl na szpinaktak za mna chodzi juz od tygodnia ale nie wiem co bym z niego chciala i maz ma problem
![]()
Ja pracuję przy warzywach i sałatkach i już nie mogę patrzeć jak wchodzę do pracy i już czuję tą cebulę i pora ughhh aż mi się cofa..Ja odwrotnie, na warzywa ! Mam romanse z zieleninką [emoji14] surowa marchew, gotowana ...bez różnicy, papryki, pieczarki, pachnąca pietruszka ohh..... yummy....nawet się oliwki złapały na zagrychę.
Bułeczki pszenne wydrąż, mielone i szpinak wymieszaj z jajkiem, dopraw, i napychaj bo bułki, przykryj plasterkiem sera żółtego i pomidorka, zapiecz w piekarniku mmmm pycha
![]()
Byłam prywatnie co prawda nie zmierzyła pęcherzyka i dzidziusia, ale serduszko biło 168/min wiec chyba jest ok. Niestety w czasie kiedy ja bylam na wizycie i słuchałam serca dzidzi to mojego dziadka bić przestało nim weszłam na wizytę dzwoniłam jeszcze żył a 20 minut później już dostałam telefon że odszedł