CzarnaMadzia
Moderatorka
Alcarin a teraz który masz tc?Ja też poniedziałek na 18. I juz chce żeby ten tydzień przeleciał...
Czytam co tu piszecie... cieszę się z dobrych wieści.. z kochanych serduszek...
Ja mam kryzys...![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Alcarin a teraz który masz tc?Ja też poniedziałek na 18. I juz chce żeby ten tydzień przeleciał...
Czytam co tu piszecie... cieszę się z dobrych wieści.. z kochanych serduszek...
Ja mam kryzys...![]()
To ja dzis mam takie nerwy ze nawet.nie moge ich opanowac makabra jakasZapomnialam, ze Ty nie jesteś w Polsce :-)
Dziewczyny jak z humorami? Dokuczaja Wam zmienne nastroje? Nie pamiętam kiedy mialam poczatek wahań w poprzedniej ciąży ale męża chcialam zabić [emoji16][emoji16] strasznie mnie nerwy roznosily
Napisane na HTC Desire 820 w aplikacji Forum BabyBoom
PeenieHej mogę do was dołączyć? Choć termin mam na początek października ale nigdy nic nie wiadomo :-)
Napisane na SM-A510F w aplikacji Forum BabyBoom
A cos Ci Niunia pomogłam?Cheebay ehh a to dopiero początek ja mam jeszcze przepuklinę pępkową która miałam zooperować w marcu a tu d... . Ale dziękuję za poradę pójdę do lekarza mojego.
CzarnaMadzia dzięki za odpowiedźja chciałam być bardzo czerwcowa ale mi nie wyszło a potem sierpniowa i tez nic w końcu się podałam powiedziałam mam to gdzieś i zostałam wrześniowa
pyzunia86 a na kiedy ty masz termin porodu ?
Cheebay nic się nie dzieje w sumie złego.. tylko na mózg mi padło.. zaczynam świrować.. i panikuje jak mnie przestają na chwilę boleć piersi albo brzuch.. głupia gęś ze mnie... tak już bym chciała widzieć serduszko..ech... najchętniej bym cały ten czas do wizyty przespała, żeby nie myśleć..
Jutro będzie lepiej..
CzarnaMadzia wg OM dzisiaj 5tc+1d... wiem że wizyta za wcześnie ale następną mogę mieć dopiero 14 lutego...
Kochana wyrazy współczuciaByłam prywatnie co prawda nie zmierzyła pęcherzyka i dzidziusia, ale serduszko biło 168/min wiec chyba jest ok. Niestety w czasie kiedy ja bylam na wizycie i słuchałam serca dzidzi to mojego dziadka bić przestało nim weszłam na wizytę dzwoniłam jeszcze żył a 20 minut później już dostałam telefon że odszedł
Kochana... ile płacisz za te badania NIFTY?Lilka, bede miała 11 tydzień ale te badania można robic od 10 tyg. Juz kiedyś wklejalam informacje na ten temat, bede miała robione testy genetyczne z krwi. W Pl nazywają sie one NIFTY i polegają na tym ze z mojej krwi wyizoluja DNA dziecka i poddadzą analizie pod katem wszystkich trisomii ( zespół downa, edwardsa, patau) oraz wyklucza zespół Klinefeltera i Turnera. Mogą tez podać ze 100% pewnością płeć dziecka, tylko ze ja nie chce jej znac[emoji4]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom