DorciaMamaOlka
Fanka BB :)
Czesc dziewczyny
chciałbym podziękować Wam za wszystkie miłe słowa
trzymam kciuki za wizyty
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Dzis masz usg?Życzę Wam dziewczyny powodzenia na dzisiejszych wizytach ;* Ja mam swoje nastepne usg po miesiacu od pierwszej wizyty i juz sie nie moge doczekać jak zobacze o ile moja fasolka urosla.

Łoooo to długo czekaszDzien dobry moje drogie)
CzarnaMadzia posmaruj się maścią majerankową mi zawsze trochę pomaga
@nimitii koniecznie do endo niestety z tsh nie ma żartów. Ja mam właśnie zwiększoną dawkę eutyroxsu, kolejna wizyta 6 marca
Wczoraj odebrałam betę i wynik 1112 więc odetchnęłam z ulgą, że odpowiada to dokładnie terminowi z omWy tu o usg piszecie, a ja pierwszy pogląd naszego szkraba będę miała dopiero 22 lutego...mam wrażenie, że to lata śiwtlne przede mną
Dziewczyny powiedziałyście już swoim najbliższym?
Ja też biorę PregneAgunia moze sprobuj siemie lniane
Mififi kochana teraz pozytywne myslenieczekamy na serdudzka
Wenus jeszcze troche i bedziesz po wizycie. Trzymam kciuki
Czarna Madzia to juz za wczasu zacznij walczyc z przeziebieniem.Ja sie trzymam mi gin kazala brac Pregna plus i d3 2000j
Justys czekamy na dobre wiesci no i na foto
Jak tam się czujesz srelu?Oj wstałam, ale mi się nie chciało ..
Kciukale za wizyty ...!
A on się boi drugiego dziecka?CzarnaMadzia trochę tak nawet się martwi czy się na lodzie nie poślizgnę ale na badania nie chce że mną chodzić. W pierwszej ciąży była na wszystkich ale nie zmusza go jak będzie chciał to pójdzie
Mififi04 to normalne będzie cudownie zobaczysz
Powiem wam że nie cierpię ludzi którzy wchodzą do autobusu/pociągu/busika niepotrzebne skreśl. Zachowują się jak bydło ! Stoję na przystanku jako ze mam bilet miesięczny na busiki (prywatny) to uprawnia mnie do pierwszeństwa wejścia ale i tak mam to gdzieś zawsze stoję jak inni. Dzisiaj podjechał ten mikrus busiki i musze drzwi otworzyć to jedna baba żeby wejść pierwsza nawet się nie odsunie! Tylko stoi durna a ja drzwiami mam sobie twarz najlepiej pocharatać [emoji34] mowie jej może by się pani odsuneła to ona w śmiech. Byleby pierwsza weszła.
Jak mnie wnerwiaja tacy ludzie [emoji35]
A gdzie się posmarować?Dzien dobry moje drogie)
CzarnaMadzia posmaruj się maścią majerankową mi zawsze trochę pomaga
@nimitii koniecznie do endo niestety z tsh nie ma żartów. Ja mam właśnie zwiększoną dawkę eutyroxsu, kolejna wizyta 6 marca
Wczoraj odebrałam betę i wynik 1112 więc odetchnęłam z ulgą, że odpowiada to dokładnie terminowi z omWy tu o usg piszecie, a ja pierwszy pogląd naszego szkraba będę miała dopiero 22 lutego...mam wrażenie, że to lata śiwtlne przede mną
Dziewczyny powiedziałyście już swoim najbliższym?