Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Już się rozglądam ale w marcu zacznę zakupy...Dla mnie za szybko na kupowanie takich rzeczypoczekam jeszcze troche
a wy dziewczyny juz sie zaopatrujecie w potrzebne rzeczy?

I może dlatego? Przez tą zmianę?K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
Myślimy , żeby zorganizować ślub w maju lub w następnym roku . Mieszkam z rodzicami i siostrą, mam w nich oparcie, narzeczony się cieszy , z początku był w szoku. Ale słysząc mnóstwo historii o porodach, powikłaniach .. aż się boję . Na razie zamieszkać razem nie możemy, ze względu na dochody . Może nie była to praca moich marzeń - pozytywem były zarobki. Dziecko planowałam na za rok - po ślubie.
luteina pod jezyk czy dopochwowo? Podobno jak się ją aplikuje to moze cos tam poleciec bo podrażnia się ścianki silnie ukrwione.. ale moze zadzwon do ginki...K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
K****wa znowu plamie na różowo :/ Czemu ta ciąża nie może być nudna, akurat dzisiaj zmieniłam dupka na luteine i masz ...
Tak, od Ziemowita ...mi się zawsze zaś podobało dla dziewczynki imię Apolonia =Pola ... po mojej babci, Albo Gabriela po drugiej![]()