Un4given
Fanka BB :)
Ja też 51kg, jak dobre kury wyścigowe [emoji23] powodzenia na wizytach [emoji106]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
No widzisz, boksery to kochane, łagodne pieski tylko baaaaarrrrdzoooo nie lubią! samotności!!!! Kiedyś miałam dwa w tym jedną suczkę i ona to dopiero mi dała popalić... Zjadła sofę, dwie duże juki, trzy piloty, laptopa, MP3, gumolit ściągnęła w kuchni z podłogi, najbardziej lubiła wyżerać ściany do gołej cegły ha ha więc ten, co teraz mam, "tylko" drapie i ewentualnie ściąga jedzenie z szafek jak czegoś nie schowam... W moje urodziny jak wrociłam do domu po pracy mialam tylko 2h, żeby ogarnąć wszystko i siebie, bo miałam gości... A tu niespodzianka całe sitko makaronu świderki rozwalone po całej kuchni [emoji1] wszystko się kleiło, a Bruno zadowolony z siebie jak nigdy [emoji1]Lola a mnie właśnie w nocy się śniły boksery [emoji23][emoji23]
Napisane na SM-A500FU w aplikacji Forum BabyBoom
Wiem ze te pieski nie lubią samotności.No widzisz, boksery to kochane, łagodne pieski tylko baaaaarrrrdzoooo nie lubią! samotności!!!! Kiedyś miałam dwa w tym jedną suczkę i ona to dopiero mi dała popalić... Zjadła sofę, dwie duże juki, trzy piloty, laptopa, MP3, gumolit ściągnęła w kuchni z podłogi, najbardziej lubiła wyżerać ściany do gołej cegły ha ha więc ten, co teraz mam, "tylko" drapie i ewentualnie ściąga jedzenie z szafek jak czegoś nie schowam... W moje urodziny jak wrociłam do domu po pracy mialam tylko 2h, żeby ogarnąć wszystko i siebie, bo miałam gości... A tu niespodzianka całe sitko makaronu świderki rozwalone po całej kuchni [emoji1] wszystko się kleiło, a Bruno zadowolony z siebie jak nigdy [emoji1]
![]()
O jej to faktycznie masz się z tym psiakiemNo widzisz, boksery to kochane, łagodne pieski tylko baaaaarrrrdzoooo nie lubią! samotności!!!! Kiedyś miałam dwa w tym jedną suczkę i ona to dopiero mi dała popalić... Zjadła sofę, dwie duże juki, trzy piloty, laptopa, MP3, gumolit ściągnęła w kuchni z podłogi, najbardziej lubiła wyżerać ściany do gołej cegły ha ha więc ten, co teraz mam, "tylko" drapie i ewentualnie ściąga jedzenie z szafek jak czegoś nie schowam... W moje urodziny jak wrociłam do domu po pracy mialam tylko 2h, żeby ogarnąć wszystko i siebie, bo miałam gości... A tu niespodzianka całe sitko makaronu świderki rozwalone po całej kuchni [emoji1] wszystko się kleiło, a Bruno zadowolony z siebie jak nigdy [emoji1]
![]()
Ja mam 4 Rottweilery i zachowują się jak duże kotyNo widzisz, boksery to kochane, łagodne pieski tylko baaaaarrrrdzoooo nie lubią! samotności!!!! Kiedyś miałam dwa w tym jedną suczkę i ona to dopiero mi dała popalić... Zjadła sofę, dwie duże juki, trzy piloty, laptopa, MP3, gumolit ściągnęła w kuchni z podłogi, najbardziej lubiła wyżerać ściany do gołej cegły ha ha więc ten, co teraz mam, "tylko" drapie i ewentualnie ściąga jedzenie z szafek jak czegoś nie schowam... W moje urodziny jak wrociłam do domu po pracy mialam tylko 2h, żeby ogarnąć wszystko i siebie, bo miałam gości... A tu niespodzianka całe sitko makaronu świderki rozwalone po całej kuchni [emoji1] wszystko się kleiło, a Bruno zadowolony z siebie jak nigdy [emoji1]
![]()
Biedny psiak jak musiał tęsknić, widać bardzo emocjonalna rasa.Wiem ze te pieski nie lubią samotności.
Brata syn miał padaczkę o przewiezli go 6 lat temu do szpitala.. potem złapał gronkowca złocistego i leżał w szpitalu ponad miesiąc. A biedna Saba wyła przy drzwiach z tęsknoty do niego i wiecie że jej serce pękło i zdechła?
hahaha...ja miałam schizę, że na pewno będą bliźniaki u nas. Zresztą póki co nie miałam usg więc kto wie. Ale co do wózków to dla bliźniaków jest świetny bugaboo donkeyOglądałam z ciekawości wózki bliźniacze ...Boshe, jakie one brzydkie![]()
I to jest dowód (smutny) na to, że one bez ludzi nie mogą żyć... Ehhh...Wiem ze te pieski nie lubią samotności.
Brata syn miał padaczkę o przewiezli go 6 lat temu do szpitala.. potem złapał gronkowca złocistego i leżał w szpitalu ponad miesiąc. A biedna Saba wyła przy drzwiach z tęsknoty do niego i wiecie że jej serce pękło i zdechła?