Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Kotku ja jestem taka gruba ze masakra. Nie wiem czy to przez to ze biorę hormony ale wątpię tak mam tak miałam z synem i tak miałam w drugiej ciąży. Nienawidzę siebie za to. Jak wezmę wdech w cukierniczym przybywa mi 2kg taka już kurde jestem :/
GratulujeJa juz po wizycie.
Jestem mega szczęśliwa! Dzidzia ma 2,2 cm, raczki, nóżki, serduszko, jesssu jakie to niesamowite!!!
Termin mamy teraz na 03.09.
Z tej radości pojechałam do maca i dziwnym trafem mdłości nie było [emoji15]
Dziękuje za kciukasy [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Miałaś usg dopochwowe jeszcze?Ja juz po wizycie.
Jestem mega szczęśliwa! Dzidzia ma 2,2 cm, raczki, nóżki, serduszko, jesssu jakie to niesamowite!!!
Termin mamy teraz na 03.09.
Z tej radości pojechałam do maca i dziwnym trafem mdłości nie było [emoji15]
Dziękuje za kciukasy [emoji8][emoji8][emoji8]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Ja też mam szkodnika strasznego w domu, i mimo, że ma 8 lat to dalej jest głupiutki i wszystko niszczy jak zostanie sam w domu...
Kotku ja jestem taka gruba ze masakra. Nie wiem czy to przez to ze biorę hormony ale wątpię tak mam tak miałam z synem i tak miałam w drugiej ciąży. Nienawidzę siebie za to. Jak wezmę wdech w cukierniczym przybywa mi 2kg taka już kurde jestem :/
Nie chciałabyś by Cię gnaty w dupę piły przy siedzeniu ....
Wow jaka różnica!
7 cm!
Tylko chińczyk by się taka różnica przejął
U nich to całe przyrodzenie![]()
Ja w tej ciąży miałam raz mdłości (urojone)...dziewczyny sekret bolacego brzucha,uczucia ciężkości w kuciapie zostały rozwiklane..to bakterie w moczuale już biorę leki i będzie spokój
![]()
Ja mam od lipca psa ktoś nie szczeka tylko rozmawia. Bardzo nie lubi jak psy gdy idziemy na spacer szczekaja. Mam rasowego husky. Uratowalam go przed uspieniem bo poprzednia wlascicielka wymyslila sobie ze woli miejszego piska amstafa. I oddala go tak poprostu. Jest cudowna wielka ciezarowka. Wazy 45 kg i sięga mi do biodra.
Wspaniała wiadomość lubimy tu takieJa dzis szybciutko bo weny i sil brak. Melduję, ze moje maleństwo ma caly 1cm i wielkie serce usg wskazalo 7tydz. Termin na 14 września. Buźka
Ja juz po wizycie.